Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig MIZU kérdést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig MIZU kérdést teszik fel?

Figyelt kérdés
minden pasi azt irja először hogy de állandoan. csak szerintem olyan idiota kérdés ez amire nem lehet válaszolni. csajok ti mit szoktok erre válaszolni..
2010. febr. 28. 18:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

hogyne lehetne rá válaszolni:D

hát baszod akkor ne azt h semmi veled...

hanem meséld el a napod:D

ha nem ezt várta akkor ugyse fogja többbször igy nyitni a beszélgetést h szia mizu:D

én minidg ezt csinálomXD

2010. febr. 28. 18:43
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
én is rühellem, mi a merev f@szért nem bírja leírni,h miujság? hogyvagy? én sose írom ezt h mizu, még a hallatán is rosszul vagyok
2010. febr. 28. 18:45
 13/25 A kérdező kommentje:
azért érdekes hogy amelyik pasinak én is irtam, mert kiváncsi voltam h ő mit válaszol, akkor vagy mintha oda sem irtam volna, vagy jött a mizu?-ra a válasz hogy mizu?....
2010. febr. 28. 18:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Mert az emberek ostobák... De gyakori még a mit csinálsz, micsi és a mi a helyzet is...
2010. febr. 28. 18:55
 15/25 anonim válasza:
hogy jön eza kérdés ide?
2010. febr. 28. 19:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
tényleg a "micsi" hát legszívesebben pofánb@sznám aki ezt írja.. hányinger
2010. febr. 28. 19:12
 17/25 anonim válasza:

már nem azért de sztem meg illik meg kérdezni, meg gondolj bele mikor eg régi ismerősel találkozol akkor is az első: Helloo! miujság? régláttalak...

a mizu már általános...aza gáz mikor elvárod h érdeklődjön és a mizura azt mondod h semmi kül... szánalom

L/17

2010. febr. 28. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:

1 Régebben Én is mindig igy kezdtem a beszélgetést,de rájöttem ha ezt a mizuzást kihagyom az már 1 jo pont.Ezért mostanában 1ből felhozok vmi témát.

2 Azt qrvára nem értem ha vki mizuval indít.Ak miért kell a falra mászni??Nem azt kell írni h semmi,mert azzal Te ölted meg a beszélgetést nem a srác.Írd pl azt h nem sok.. ez a nap kifárasztott,vagy írd le azt h mi jot csinálsz épp.Ebből már lehet is témát nyitni.Vagy ha a srác ezekből se tud témát fabrikálni ak téll az Ő lelkén szárad a dumcsizás. :D

Xal ne az első szavak után ítéljetek,mert lehet h 1 tök jo fej ember írta azt a mizut. ;)Csak épp hirtelen így elsőre más megszólítás nem jutott eszébe.Bár msn en nem is csodálom,hisz nem látjátok egymást.

De ha személyesen taliztok,és legelső találkozásnál kérdezi azt h mizu az sztem is gáz. 21/F

2010. febr. 28. 19:29
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

mé mit kérdezzek???

le szopsz??? <---ez jobb??

2010. febr. 28. 21:33
 20/25 anonim ***** válasza:

- Szia

- Szia

- Mizu?

- Semmi, veled?

- Semmi

- képzeld.....

Szóval én általában a semmi után kezdem el írni a miújságot, és úgy kezdődik el a beszélgetés :D

2010. márc. 1. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!