Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig MIZU kérdést teszik fel?
hogyne lehetne rá válaszolni:D
hát baszod akkor ne azt h semmi veled...
hanem meséld el a napod:D
ha nem ezt várta akkor ugyse fogja többbször igy nyitni a beszélgetést h szia mizu:D
én minidg ezt csinálomXD
már nem azért de sztem meg illik meg kérdezni, meg gondolj bele mikor eg régi ismerősel találkozol akkor is az első: Helloo! miujság? régláttalak...
a mizu már általános...aza gáz mikor elvárod h érdeklődjön és a mizura azt mondod h semmi kül... szánalom
L/17
1 Régebben Én is mindig igy kezdtem a beszélgetést,de rájöttem ha ezt a mizuzást kihagyom az már 1 jo pont.Ezért mostanában 1ből felhozok vmi témát.
2 Azt qrvára nem értem ha vki mizuval indít.Ak miért kell a falra mászni??Nem azt kell írni h semmi,mert azzal Te ölted meg a beszélgetést nem a srác.Írd pl azt h nem sok.. ez a nap kifárasztott,vagy írd le azt h mi jot csinálsz épp.Ebből már lehet is témát nyitni.Vagy ha a srác ezekből se tud témát fabrikálni ak téll az Ő lelkén szárad a dumcsizás. :D
Xal ne az első szavak után ítéljetek,mert lehet h 1 tök jo fej ember írta azt a mizut. ;)Csak épp hirtelen így elsőre más megszólítás nem jutott eszébe.Bár msn en nem is csodálom,hisz nem látjátok egymást.
De ha személyesen taliztok,és legelső találkozásnál kérdezi azt h mizu az sztem is gáz. 21/F
mé mit kérdezzek???
le szopsz??? <---ez jobb??
- Szia
- Szia
- Mizu?
- Semmi, veled?
- Semmi
- képzeld.....
Szóval én általában a semmi után kezdem el írni a miújságot, és úgy kezdődik el a beszélgetés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!