Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért teszik fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért teszik fel 10000-szerre azt a kérdést,hogy "hogyan kell csókolózni?"

Figyelt kérdés
ez már kiborító komolyan mondomXD:D
2009. okt. 24. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mégha csak az az egyfajta szerepelne ennyiszer, de a farok méretek kérdés, vagy a ciki e h még szűz vagyok, is viszi a pálmát!
2009. okt. 24. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Én olyankor mindig belinkelek 20 korábbi kérdést xD
2009. okt. 24. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert képtelenek megérteni a kis 12 éves agyacskájukkal, hogy az jön magától. Inkább jó kis tippeket várnak, amikkel aztán még bénábbak lesznek:/
2009. okt. 24. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Feleannyira sem kiborító, mint a sok életcél nélküli nagyokos, aki arról panaszkodik minden nap, hogy sokszor teszik fel ugyanazt a kérdést. Mert ez aztán fontos dolog.
2009. okt. 24. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Na, azért gondoljunk csak bele... Anno mikor Mi is a kezdetek kezdetén voltunk érdeklődve hallgattuk a nagyokat hogy is kell csinálni. Én például a tesómmal akartam gyakorolni, de persze Ő ezt nem hagyta...:) Fiatalok, EZ TÉNYLEG JÖN MAJD MAGÁTÓL!!! Ez nem olyan dolog, amit szabályok szerint, hanem csupán érzésre kell csinálni.
2009. okt. 24. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintetek miért teszik fel 10000-szerre azt a kérdést,hogy "Szerintetek miért teszik fel 10000-szerre azt a kérdést,hogy..."?
2009. okt. 24. 15:16
 7/11 kolosszus22 ***** válasza:
Ezt a kérdést mi értelme volt feltenni, nem leszel előrébb vele!
2009. okt. 24. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik, vannak dolgok, amiket 1-2 perc alatt megtanulnak, és profik lesznek, csak ezt a többieknek nem áruljuk el. Vagy az ő esetük más, és nekik máshogy kell. Tényleg csak rosszabb lesz, ha betanulnak valamit.
2009. okt. 26. 09:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert csak írni tudnak,olvasni nem :D:D Meg azt hiszik az övék a világ összes baja emiatt és ha nem kapnak választ sínre fekszenek .Ja meg mert gondolom gyerekek
2009. okt. 26. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
am 1:mert lusták vissza keresni 2:remélik h pontosabb választ kapnak 3:ha idegesít h ebbe a témába minek kérdeznek ennyit,vagy ne válaszolj rá,vagy sztem keress más témát..
2009. dec. 26. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!