Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bonyolult, már túlzotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bonyolult, már túlzottan romantikus történet! Össze vagyok zavarodva, nem tudok aludni, mint ha kapuzárási pánik lenne rajtam. Találkozzak ezzel a lánnyal, vagy felejtsem el egy életre?

Figyelt kérdés

Röviden:

Feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, 16 évesen ismerkedtünk meg. Mindkettőnknek ez az első kapcsolata.

A Feleségem hál' Istennek várandós, már szerettük volna, illetve lassan elfogunk költözni messzire a volt lakhelyünktől. Aztán eszembe jutott hogy amíg lehet,

találkozni kéne barátokkal, volt osztálytársakkal.

Nagyon erős nosztalgia kapott el.

És akkor itt van a bökkenő. Volt egy tőlem pár évvel idősebb lány akivel technikumban együtt voltunk végig, elvoltunk, de semmit sem akartam akkor 19 évesen Tőle hiszen "van párom". Viszont Ő szerintem elégé egyértelmű jelét adta hogy szeretne tőlem valamit, vagy legalábbis zavarba akarta hozni a kis pedáns fiút.

És most rohadtul idegesít már felnőtt, nem naiv fejjel hogy egy lehetőségét elszalasztottam. Azóta ugye mindketten meghazásodtunk, más életet élünk, 3 évig egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot.

Összehoztam Vele találkát, úgy mentem oda mind aki randira megy, és úgy be voltam indulva, hogy az első jelre letepertem volna, pedig én voltam idáig a nagy szent aki SOHA sem csalná meg a párját!

Jót beszélgettünk, elvoltunk, de csak ennyi.

Akarok Vele találkozni, hogy rákérdezzek, mik voltak azok a jelek, talán tényleg tetszettem neki, vagy valami.

Szerintetek hülyeség, csak beégés lenne, többet nem is akarná a kapcsolatot tartani velem, vagy ha tényleg akart volna valamit akkor utálnám magam hogy akkor ekkora balek voltam?

2015. jún. 14. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig megtudtad állni, hogy ne engedj a kísértésnek, akkor most is álld meg. Jah és felesleges harcoknak (belső-külső) ne tedd ki magad. Szégyen a futás, de néha hasznos.:DD

Ilyenkor a legjobb ha magadra veszed a remeteséget:D

Jön a babtok arra koncentrálj, és ne hagyd hogy a figyelmed elterelődjön:D

2015. jún. 14. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:

11+ A kisértőnek meg nyugodtan ints be, ha annyi nincs benne, hogy mind téged, mind a babát váró nejedet nem tartja tiszteletben.

Mert tudod van olyan is, hogy ha egy nő tudomásáa jut hogy egy másik nő terhes, akkor bizony létezik nála szolidaritás is a világon:D

2015. jún. 14. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mitől romantikus történet az, hogy a legszívesebben megcsalnád a terhes asszonyt és összefeküdnél a volt osztálytársaddal?

Olyan bárkinél előfordulhat, hogy megtetszik valaki, vagy elgondolkodik a múlton, hogy mi lett volna, ha...

De ez még nem azt jelenti, hogy rögtön a másik ágyába kell ugrani.

2015. jún. 14. 09:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi változott a kapcsolatotokban, hogy 10 év után most jött el az a pillanat, hogy a félrelépést fontolgatod?

Gondolod, ha pl. 5 évvel ezelőtt találkozol ezzel a bizonyos volt iskolatársaddal, akkor is ezt a reakciót, érzést, váltotta volna ki belőled?

Remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni, 2 opció van:

- minden rendben van a feleségeddel, azonban az új nő személye magával ragad, különleges, felülmúlja a házastársadat

- igazából nem is az új nő érdekel, csak egyszerűen összetört a rózsaszín szemüveg, amelyen keresztül eddig a feleségedet láttad, problémák tömkelege a házasságban, ezért minden más egyszerű nőben is meglátod a lehetőséget

2015. jún. 14. 10:41
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem tök egyértelmű és érthető a dolog, nem tudom miért vannak sokan fennakadva.

Lehet nem leszek népszerű, de nőként pont ezt látom a férfitársaimon. Elég sok ellenkezőnemű kollégám van. Azok közül, akik ilyen fiatalon jöttek össze a párjukkal, szinte kivétel nélkül mindenki ugyanígy érez. Azt érzik 26-30 évesen, hogy kimaradt az életükből egy szakasz, amit mások megtapasztalhattak, kiélték magukat.

Egyikőjük egy 8 éves kapcsolatban félrelépett párszor, tudott róla a nő is, hogy nem lesz több, csak néhány kellemes óra. Elfelejtették egymást és a pasasnak sem ment el a péterkéje, hiszen teljesült a vágya és mással is lefeküdt életében, nem csak a párjával, aki persze mit sem tudott az egészről. Hogy ez mennyire etikus, az nyilván megkérdőjelezhető, nem lennék a párja helyében az biztos.

Egy másik kollégám 11 éve, vagyis 15 éves kora óta van együtt a párjával és most tervezi elhagyni. Hogy miért? Mert beleunt és kimaradt az a korszak az életéből, amikor csaponghatott, csajozhatott.

A harmadik esetben szintén 10 éve van együtt a srác a párjával, idén házasodtak össze és úton van a baba. Ismerem őket régóta, egyikőjük sem szent, ők egymást mellett élték ki magukat a másik tudta nélkül...

Néha rosszul esik, hogy a huszas éveim közepén még mindig nem találtam meg a nagy őt, de kicsit meg is nyugtat, hogy én nem vagyok ebben a helyzetben!

Megértem a kérdezőt, hiszen számtalan példát láttam erre baráti és munkatársi körben, de neked kell eldöntened, hogy ebből merre lépsz.

2015. jún. 14. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy megijedtél a felelősségtől? Jön a gyerek, stb. az már egy életre szóló elköteleződés. Ilyen helyzetbe szinte mindenki belekerül. Ha választuk, valaki mellett elköteleződünk, akkor a másikat nem választjuk. nekem úgy tűnik igazából semmit nem tudsz a másik nőről, ez csak hízeleg az egodnak, meg félsz az életre szóló döntéstől, elköteleződéstől. Sztem ezt mindenki átéli, nincs ebben semmi rendkívüli, romantikusnak meg pláne nem nevezném. Ez nem a másik nő nagyszerűségéről szól, szerelemről pedig végképp nincs szó.
2015. jún. 14. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Ebben a történetben mi a romantika, zsigeri ágybabújás utáni vágy az egész. Soha nem csalnád meg ?:D Hát te hívtad randira a nőt.
2015. jún. 14. 11:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem a gyerekvállalástól ijedtem meg, mondjuk ezt nem is értem minek írtam le, csak plusz egy támadási felület...

Minden tökéletes a feleségem és közöttem, kivéve a nemi életünket, meg a temperamentumunkat.

De ugye ezen nem lehet változtatni, próbáltam, ezerszer, Ő nem is érti és nem is tud, próbáltam elhitetni magammal hogy akkor én veszek vissza az igényeimből, de ez sem megy.

Nem, ez nem szerelem, csak flörtölni szeretnék.

Ahogy más leírta, az a korszak kimaradt az életemből, hogy "csajozzak", mivel együtt nőttünk fel. Egyszerűen csak kíváncsiság van bennem, hogy másnak is megfelelnék-e.

Ami persze nagyon jót tenne az egomnak, mert a feleségemnek kb semmit sem kellet soha tennem hogy megfeleljek, ha egy 100 kilós víziló lennék, úgy is elfogadna.

Mindegy, én már csak annyinak is örülnék hogy ha ez a találkozó nem lenne egy nagy pofára esés, beégés,

aztán megy mindenki haza a saját kis életébe.

2015. jún. 14. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak flörtölni, de azért "úgy be voltam indulva, hogy az első jelre letepertem volna". Eszedbe se jutott, hogy megcsald a párod. Egyébként a leírásod alapján a kiszemelted is már házas, nem tartom valószínűnek, hogy érdekelné a közeledésed.

Azok szerint, akik azt mondják ez természetes jelenség, mert most akarják kiélni magukat az ilyen ferfiak: Szerintetek állatok vagyunk, akik nem képesek felülírni az ösztöneinket, hogy ez már mentesíti is a megcsalót a felelősség alól? Vagy attól még, hogy leírtátok, hogy ilyen létezik, még ti sem tartjátok helyesnek a megcsalást? Ne adjátok már alá a lovat, ugyanúgy elítélendő szerintem a többi megcsaló is, mindegy milyen oka volt megtenni. Ő tette meg, ő döntött róla, ő felelős érte. Nincsenei ilyen kifogások, hogy "de 10 évig csak ő volt az életemben" vagy "másik is ezt csinálják".

2015. jún. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!