Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gaz? Mit gondol egy ferfi ha ilyet lat?
Nyaralni megyunk a csaladommal ess...hat edesapam nagyon vedeni szokott foleg mikor bikiniben vagyok es kimegyunk a strandra jelen esetben a tengerpartra, es ha meglatja hogy egy fiu esetleg ferfi elkezd nagyon bamulni, odaall mellem es elkezdi csovalni a fejet az adott emberre nezve, mint utobb kiderult szamos ilyen eset volt csak nekem nem tunt fel:D volt hogy egyet eszrevettem es az a srac szabalyosan megtamadott es viz alatt elkapta a labam...na ott tobb se kellett apukamnak utanna kb nem volt olyan hogy ne lett volna velem.
Mit gondol ilyenkor egy ferfi ha ilyet lat?? 18/L
az hogy az apam mit csinal az nem engem minosit.
nem itelhetsz meg azert mert az apam ezt csinalja
Ezt apukáddal kell megbeszélned.Szerintem meg fog haragudni rád egy kicsit amikor kijelented,hogy te már szeretnél fiúkkal közelebbi kapcsolatba kerülni,de idővel majd megbocsát és belátja,hogy már tudsz magadra vigyázni.
Ha nem beszélgetsz el vele akkor még sokáig fogja ezt csinálni és talán a végén nagyon összevesztek.
Hahaha bocsi az offért, nem tudom mire gondol egy férfi...
De az én apukám is ilyen, pl múltkor voltunk egy esküvőbe, és táncoltam a fotóssal, mert régi ismerősöm, és kb 15 év van köztünk :D De semmi komoly nem volt, tényleg csak tánc, jól éreztük magunkat. Apum majd meg ölte a szemével, utána mondta anya is, hogy apának nagyon nem tetszik az illető :D Én meg csak pislogtam, hogy mégis mi a probléma most?! :D Persze a fotós is észrevette, ő nevetett rajta... Nekem azért kínos volt:D
Szerintem annyit tudsz csinálni, hogy ha észreveszed hogy apud mit csinál, megkérdezed tőle, h nem szimpi a srác vagy miért akarja elijeszteni? Vagy közlöd, hogy szívesen barátkoznál vele a nyaralás alatt, és ha tutira veszed a srác jelzéseit, akkor odamész hozzá, a többi megy magától. Most kajálni csak elmehetsz vele a strandon belül vagy jégkrémet enni, meginni valamit. Ott vagytok "szem" előtt. A srácnak meg viccesen kimagyarázod a helyzetet. Én biztos így csinálnám :D Jó nyaralást neked! 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!