Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy ku-rva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy ku-rva, vagy velem van baj?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, 7.es. Van egy osztálytársam, aki tavaly nyáron vesztette el (12évesen). Szeptemberben járt egy 8.os fiú 13 napig és kétszer is lefeküdtek gumi nélkül. Az osztálytársam ajánlotta fel magát! Aztán osztálykirándulásra mentünk moziba a 8.osokkal és ott már egy másik fiúval smárolta végig a mozifilmet. (volt 3 tanár a teremben)Azóta volt 3 pasija. Most egy nála 4 évvel idősebb pasija van és kitudja hányszor feküdtek le...O.o! (Találtunk SMSeket meg a valentinnapi hétvégét kettesben egyedül töltötték -> szóval biztos) Mint mondtam ez mind 13 évesen!

Az összes osztálytársam tud róla és még csak nem is szólták le meg semmi...Mintha ez természetes lenne. A barátnőmmel néha szoktunk róla beszélni, hogy egy nagy ku-rva...De a többiéket nem zavarja ez a lány.

Néha még ennek a lánynak a barátnői csesztetnek is, hogy eddig nekem csak 1 pasim volt, az is csak másfél hétig és még sohasem csókolóztam.

Most velem van baj vagy ez a csaj egy szajha...?

13/L

2010. febr. 28. 15:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenki szokott róla beszélni a háta mögött, hogy ott jön miss rib*nc. Semmi baj veled.. én azon csodálkozok, hogy 12évesen?Oo gratulálok. Ha majd a gyerekkel jár ide-oda vagy az abortuszra vár akkor megjön az esze... ez nem játék ._. lehet nemi betegsége is. mond neki, hogy én gratulálok neki a nagy eszéhez. felelőtlen... és ő a menő?! hová lett a mai világ..

14/L

2010. febr. 28. 15:54
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, semmi baj nincs veled, így normális, hogy 13 évesen még nem ezen jár az eszed. Ő meg majd meg fogja bánni, ha egyáltalán rájön valaha, hogy amit csinált 13 évesen, az nem helyénvaló. Nekem is voltak ilyen barátnőim 13 évesen, ők még most is hetente váltogatják a szexpartnerüket, én házasságra készülök. Soha nem voltam faszirigy rájuk, legalábbis nem vettem észre. Nem hiszem, hogy mindig mással jobb lenne a szex, de én is kipróbáltam 18 éves korom után, nem volt számottevő különbség, pedig jók voltak az ágyban.

Te még ráérsz ezzel, én is ráértem, ők meg szexeljenek nyugodtan mindig tök mással ;)

2010. febr. 28. 15:59
 23/37 anonim ***** válasza:
67%
szerintem egyszeruen a csaj menőzni akar azzal hogy aztmondja hogy lefekudtek... attol még smárolhatni lehet smárolhat mással de kétlem hogy lefekudtek volna
2010. febr. 28. 16:00
 24/37 A kérdező kommentje:
biztos hogy lefeküdtek!!
2010. febr. 28. 16:01
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
veled nincs gáz, majd ha eljön az idő akkor tudod mit kell tenni, a kiscsaj meg tényleg egy kib@szott nagy ku.rva
2010. febr. 28. 16:02
 26/37 anonim ***** válasza:
remélem, hogy a mostani partnereinek, amikor felnőnek, és elvesznek egy rendes lányt, eszükbe jut majd ez a kis ribi mikor az ő kislányuk lesz 13 éves...és miután szembeköpték a tükörképüket, nagy gondot fordítanak a nevelésre...
2010. febr. 28. 16:03
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁáá XD lol én 14 vagyok nálad egy évvel idősebb nem kú*tam nem csókolóztam és még pasim se volt,na nehogymár:Smost nemazért,de hogy tudják egyesek csak így felajánlani magukat?:S szánalmas-.-
2010. febr. 28. 16:10
 28/37 anonim ***** válasza:
66%
a kis csaj egy ribi, de neked nem édes mind1 mit csinál? ha annyira zavar mond el az anyjának
2010. febr. 28. 16:12
 29/37 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy a szülei sokat törődnének azzal a kislánnyal...akkor nem tudná ezt csinálni.
2010. febr. 28. 16:14
 30/37 anonim ***** válasza:

jah és hol találtátok azokat a smsket? csak nem a telefonján, mert ha igen nah akkor elég gázok vagytok hogy nyomoztok és lestek utánna és még számon is tartjátok, hogy kivel mit csinált xD

16.12es voltam

2010. febr. 28. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!