Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy ku-rva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy ku-rva, vagy velem van baj?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, 7.es. Van egy osztálytársam, aki tavaly nyáron vesztette el (12évesen). Szeptemberben járt egy 8.os fiú 13 napig és kétszer is lefeküdtek gumi nélkül. Az osztálytársam ajánlotta fel magát! Aztán osztálykirándulásra mentünk moziba a 8.osokkal és ott már egy másik fiúval smárolta végig a mozifilmet. (volt 3 tanár a teremben)Azóta volt 3 pasija. Most egy nála 4 évvel idősebb pasija van és kitudja hányszor feküdtek le...O.o! (Találtunk SMSeket meg a valentinnapi hétvégét kettesben egyedül töltötték -> szóval biztos) Mint mondtam ez mind 13 évesen!

Az összes osztálytársam tud róla és még csak nem is szólták le meg semmi...Mintha ez természetes lenne. A barátnőmmel néha szoktunk róla beszélni, hogy egy nagy ku-rva...De a többiéket nem zavarja ez a lány.

Néha még ennek a lánynak a barátnői csesztetnek is, hogy eddig nekem csak 1 pasim volt, az is csak másfél hétig és még sohasem csókolóztam.

Most velem van baj vagy ez a csaj egy szajha...?

13/L

2010. febr. 28. 15:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
24%
lehet hogy egy hetéra a csaj, de hogy volt másfél hétig pasid, még nem csókolóztál?? :D:D mai fiatalok Rulzzzz
2010. febr. 28. 15:30
 2/37 A kérdező kommentje:
mivan? Most ezek utána még én vagyok a gáz 13 évesen?
2010. febr. 28. 15:31
 3/37 anonim ***** válasza:
92%

Veled semmi baj nincs.

Az osztálytársad viszont egy igazi kis ringyó, aki már ilyen is fog maradni. Remélem, te nem leszel ilyen!

2010. febr. 28. 15:32
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
ó jézusom. Lehet, hogy 15 évesen fura szánakozni a "mai fiatalokon", de HÁLA AZ ÉGNEK hogy én nem ilyennnek születtem. (:
 5/37 A kérdező kommentje:

Soha de soha nem leszek ilyen az biztoss!

Köszí!^^

6/37 anonim ***** válasza:
16%

Kislány: ku-rva csak az lehet, aki pénzért szexel. Érted?

Mert akkor a fiúk is kur-vák.

Amúgy népszerű a lány vagyis Casanova lány.

Amúgy lehet a pasikat is ku*rvázni...vagy irigy vagy? Nyugi ráérsz a szexre pár év múlva is.

2010. febr. 28. 15:33
 7/37 A kérdező kommentje:
És akkor még ez a menő...-.-"
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,te vagy a normálisabb. Az egy hülye rib.anc, ne foglalkozz vele. Ha neki az jó,hogy 13 évesen már felpróbálta a fél suli, és róla beszél mindenki,hogy megvolt, akkor az ő dolga. Majd belátja pár év múlva, hogy mekkora ordas k.urva. Majd megbánja.
 9/37 A kérdező kommentje:

EZEK UTÁN VELEM VAN BAJ??? o.O

Akkor fogalmazzak úgy, hogy egy rin-gyó? Vagy hogy?

Szerinted 13 évesen normális ez?

2010. febr. 28. 15:34
 10/37 A kérdező kommentje:
Biztosak vagyunk benne h megbánja!
2010. febr. 28. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!