Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, boldoggá tennétek egy fiú barátotokat ha megkérne?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy támaszt nyújtotok neki, amikor szüksége van rá, foglalkoztok vele picit, valamit adtok neki, egy kis szeretett. Cserébe persze megkapnátok ugyan ezt többszörösen is akár.2015. jún. 12. 11:42
21/23 A kérdező kommentje:
Tőle vágyom erre, mert őt kedvelem, ő áll hozzám közel, ezért vágyom, hogy tőle kapjam meg. Szerintem logikus, ha te pl szexre vágysz akkor a pároddal vágysz arra(ha van), nem egy random emberrel, meg elvégre tök mindegy a leírásod alapján nem ? A szex az szex ha idegen leszed akkor is.
2015. jún. 12. 13:36
22/23 anonim válasza:
A szeretethiányt magadban kell rendbetenned, ezt kívülről nem tudja más megoldani.
23/23 anonim válasza:
Ez nem egy olyan "üzlet", hogy megbeszéljük, és akkor úgy lesz... Meg aztán lehet, hogy ő más jellegű támaszra vágyik.
Eleve nem értem az ilyen "megbeszéljük, és úgy lesz" dolgokat, ha érzelmekről van szó. A barátság spontán alakul ki, közös időtöltésből, érdeklődésből és érzelmi kötődésből. Ha a barátok személyisége olyan, akkor spontán van benne az ölelés, vagy más testi kontaktus (nem szexuális töltettel). Én pl. meg szoktam ölelni a barátaimat, ha épp érzelmi túlcsordulós állapotban vagyok, de felszólításra nagyon nem menni.
Szóval teremts olyan körülményeket, hogy mély barátság alakulhasson ki, figyelembe véve a másik fél igényeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!