Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, boldoggá tennétek egy fiú barátotokat ha megkérne?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy támaszt nyújtotok neki, amikor szüksége van rá, foglalkoztok vele picit, valamit adtok neki, egy kis szeretett. Cserébe persze megkapnátok ugyan ezt többszörösen is akár.2015. jún. 12. 11:42
11/23 anonim válasza:
attól, hogy ti hülyék, lepontooztok, még igazam van. a fiu barát pont ugyanazt akarja, mint az a hapsi, amelyiket ti férfi kategoriába raktok, nem a hülye szárazbarátéba.
12/23 A kérdező kommentje:
Nincs igazad, nem szexualitást kell, csak szeretet egy olyantól akit kedvelek, csak nem tudom, hogyan kerüljek hozzá közel.
2015. jún. 12. 12:21
13/23 anonim válasza:
Próbálj vele beszélgetni, de ne nyomulj. Volt, hogy azért emeltem falat valakivel szemben magam köré, mert túl sok volt nekem, és én nem akartam többet, és inkább kerülöm.
14/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szeretethiányom van, és ő az egyetlen akiben megbízom.
2015. jún. 12. 12:26
15/23 anonim válasza:
Én is vigasztaltam már meg lány barátot, nincs ebben semmi rossz. Átöleltem, megsimogattam a buksiját, töltöttem egy bő deci deci pálinkát, meg kivágtam az asztalra egy üveg tokajit, fél múlva kutya baja nem volt. Másnap fájt ugyan a feje, de nagyon határozottan az volt a véleménye, hogy értek a nők nyelvén xD
16/23 anonim válasza:
Én speciel nem ölelgetek, puszilgatok más férfiakat a páromon kívül, de nem vagyunk egyformák.
17/23 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszel, kérdező, mert pont úgy hangzol, mintha valójában barátnőre lenne szükséged. Ha elém állnál oda ezzel, azt gondolnám, vagy szerelmes vagy belém titkon, vagy simán csak kiszemeltél csajpótléknak. Adok én magamtól is annyi támogatást, amennyire úgy érzem, hogy szükséged van, ha többet követelnél, tudnám (tudni vélném), hogy nem feltétlen annyira ártatlanok a szándékaid. Persze lehet, hogy te valójában nem így állsz az adott lányhoz, de ettől függetlenül ilyenek merülnének fel bennem a helyében.
18/23 A kérdező kommentje:
Nem használnám pótléknak.
2015. jún. 12. 13:23
19/23 anonim válasza:
Tehát szimplán csak baráti ölelésre, puszilgatásra vágysz? Tisztán baráti érzésekkel, semmi több?
Akkor ha lenne egy igazán jó férfi barátod, őt is megkérnéd, hogy ölelgessen, puszilgasson egy kicsit, mert szeretethiányod van?
Ha igen a válasz, akkor tényleg csak barátságra vágysz, ha nem, akkor többre ettől a lánytól.
20/23 anonim válasza:
Akarom mondani "többre vágysz ettől a lánytól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!