Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok, ha a nagy melegben a barátnőtök meztelenül szeretne lenni a lakásban? Ez taszító vagy vonzó?
Nagyon melegem volt, és levettem a ruháimat (nem szexuális célból, csak majdnem megsültem) és a barátomnak nem tetszett, hogy egy ideig így szeretnék lenni. Egyébként elvileg szereti a testemet, de azt mondta ez így taszító dolog egy nőtől.. Mármint szex közben lát így szívesen (egyébként sokszor akkor sem vetkőztet le teljesen, ha van ennek jelentősége) és ez így elrontja neki a dolgot.
Meglepődtem, meg rosszul is esett, mert nekem abból az jön le, hogy annyira mégsem tetszik neki amit lát, és ennyitől unalmassá válna (ezeket tagadta, egyszerűen szerinte ez nem vonzó, hogy csak úgy "feltárom magam")
Szóval elég érthetetlen ez nekem.
Ti mit gondolnátok hasonló helyzetben? A pasik másképp működnek mint a nők ilyen szempontból?
20 évesek vagyunk, 3 éve együtt, a szex rendben van amúgy köztünk, bár szokta hiányolni a "szexiskedést" a részemről.
9es, a 3as válaszoloó 100%ban offolt, az én kérdésem alá írta ki az ide nem tartozó kérdését :D
nem tudom mit vársz :D
(kiéhezett agy pedig realitás itt a gyiken, sok a kanos pasi, na :D)
őőő ez fura
már csak azért is, mert a meztelenség nem csak a szexualitásról szól, hanem az intimitásról is- ami kettő különböző dolog
gondoljatok csak bele, úgy is lehet valaki meztelen, hogy nem kelt erotikus vágyakat, egyszerűen csak a természetes állapotában van... egyébként ezzel nincsen semmi baj, én is szoktam meztelenül aludni itthon, és nem kell ahhoz nyálcsorgató apsi, egyszerűen csak melegem van, és jól érzem magam a testemben
18as, nem neked címeztem, csak egy korábbi komment törölve lett, így fentebb ugrottak eggyel a számok :)
17es, gondolkozz :D attól még, hogy nem miatta cselekszem valamit, ha negatív dolgot tapasztalok olyantól akit szeretek, az természetesen érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!