Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párhuzamos kapcsolat, amibe kezdek belekeveredni . (? )
Amit itt kapni fogsz a következő pár órában,azt nem teszed zsebre,erre készülj fel.
Először is,ez nem frankó a pároddal szemben,mert csalod.
El kellene mondanod neki,valszeg dobni fog,sőt biztosan.
Választanod kellene mielőbb,mert ebben a kettős játszámában minél tovább tart,annál rosszabb lesz,rámehetsz lelkileg az egészre.
A szeretődnek sem jó így hosszútávon,te őrlődni fogsz közben,ő egyre inkább beléd szeret,ha még nem történt meg,aztán megjön a párod és a szeretőd dobni fogod.
Aztán élhetsz tovább a bűntudattal.
Bármilyen nehéz,választanod kell közülük, inkább előbb,mint utóbb.
Én azért sajnálom a párodat, ő küldi neked haza a pénzt, te meg mással hemperegsz az ágyatokban.
Ennek nincs értelme. Ha tényleg szeretnéd, nem csalnád meg. Ha kettő férfi alkot neked egy egészet, akkor hagyd mindkettőt, és keress egy olyat, aki önmagában is egy egész.
4+ Én is sajnálom szegény srácot, azért ehhez pofa és gyomor kell.
Jó vastag bőr van a képén..
csak nehogy a 2 szék közül a földre ülj...
én mit tennék? nálam esélytelen, hogy 2 kapcsolatom legyen egyszerre, én nem tudnék ilyenbe belemenni...
de ha ebben a helyzetben lennék mind2-vel vége lenne...
Ha a párod sokat van távol és nem bírod ki akkor tök értelmetlen a kapcsolat...ez inkább csak lehúzás vagy élősködés...
A szeretőd csak a szeretőd, tehát tudja, hogy csalod a párod, kapcsolatra nem kellesz neki, mert tudja, hogy csalfa nőszemély vagy...
A párod nem hiszem, hogy ezt érdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!