Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, melyik testalkat jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik testalkat jön be nektek inkább? Képek lenn!

Figyelt kérdés

Husibb vagy a vékonyabb? A husin én vagyok, de ettol függetlenül várom az oszinte válaszokat, illetve tanácsokat, hogy melyek a kényes testrészek, min kéne változtatni/fogyni. Köszönöm :)

[link]

[link]

2015. jún. 9. 23:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Masodik vagyok én
2015. jún. 9. 23:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vannak a sonkáid.
2015. jún. 9. 23:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Ami husit látok a másodikon, azt mind dugnám.
2015. jún. 10. 00:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Sunáznám mindkettőt!
2015. jún. 10. 02:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj Kérdező,de komoly a kérdés?

Ugyan már,azt se tudtam megállapítani te az alsó vagy a felső vagy? :D

Kíváncsi lennék a következő hímnemű egyedre, akit beengedsz az "édenkertbe"mi problémája lesz az alakoddal...

Teljesen rendben vagy,tessék abbahagyni az idióta női magazinok olvasását,ahol azt sugallják, 50+ kg már sok.

Semmi okod panaszra,jól nézel ki:)

2015. jún. 10. 03:02
 16/21 anonim ***** válasza:

mert vastag a combod attól nem vagy husis véleményem szerint, de lehet másnál a husisba ez már beletartozik...nálam még kívül esik...

nekem inkább az jön be ahol a hason is van egy kicsi :) de itt egyiken sem látok ilyet...

2015. jún. 10. 08:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol vagy te husi... vékony vagy, de a plöttyedt, izomtalan fajta, akin látszik, hogy nem mozog semmit. Az nem ugyanaz.
2015. jún. 10. 08:38
 18/21 A kérdező kommentje:

Utolso! Hat igen, épp ebben ez az elszomorító. :S

Nem látszik a sport. Pedig majdnem minden nap (amennyire az idom engedi) járok futni, hetente 2x táncolok is, illetve joga jó idő van, 1-2-3 hetente biciklitúrakra is elmegyek.

2015. jún. 10. 09:55
 19/21 anonim ***** válasza:
nagyon jó alakod van
2015. jún. 10. 11:34
 20/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, úgy tűnik, hogy a fenekednek meg van az alsó íve utána ahol kereknek kéne lenni meg tiszta lapos :D furcsa, de csak lehet a kép miatt látom így :D
2015. jún. 10. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!