Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik testalkat jön be nektek inkább? Képek lenn!
Husibb vagy a vékonyabb? A husin én vagyok, de ettol függetlenül várom az oszinte válaszokat, illetve tanácsokat, hogy melyek a kényes testrészek, min kéne változtatni/fogyni. Köszönöm :)
Ne haragudj Kérdező,de komoly a kérdés?
Ugyan már,azt se tudtam megállapítani te az alsó vagy a felső vagy? :D
Kíváncsi lennék a következő hímnemű egyedre, akit beengedsz az "édenkertbe"mi problémája lesz az alakoddal...
Teljesen rendben vagy,tessék abbahagyni az idióta női magazinok olvasását,ahol azt sugallják, 50+ kg már sok.
Semmi okod panaszra,jól nézel ki:)
mert vastag a combod attól nem vagy husis véleményem szerint, de lehet másnál a husisba ez már beletartozik...nálam még kívül esik...
nekem inkább az jön be ahol a hason is van egy kicsi :) de itt egyiken sem látok ilyet...
Utolso! Hat igen, épp ebben ez az elszomorító. :S
Nem látszik a sport. Pedig majdnem minden nap (amennyire az idom engedi) járok futni, hetente 2x táncolok is, illetve joga jó idő van, 1-2-3 hetente biciklitúrakra is elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!