Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szerelmesnek lenni, hogy nem akarok vele szexelni? Ez szerelem, vagy csak nagyon szeretem mint barát?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon jó barátom, és nagyon szeretem. Nem tudnék vele elképzelni egy kapcsolatot, sem csók, se semmi ilyen, szex főleg nem. De mégis, ha más lányokra néz, vagy meséli hogy csajozik, féltékeny leszek nagyon. Minden percemet vele akarom tölteni, érzem hogy szeretem, de nem úgy. Ez most mi?2010. febr. 28. 01:13
11/15 anonim válasza:
Szerintem lehetsz belé szerelmes testi vonzalom nélkül is az elején. De mitérzel, amikor arra gondolsz, hogy vele szeretkezel? undorodsz, vagy nem értem? Külsőre nem jön be a srác? A szerelem olyan dolog, hogy megteszel a kiválasztottnak mindent ami boldoggá teszi, mert boldognak akarod látni.
12/15 anonim válasza:
Az ien kapcsolatokból indulnak ki a nagy szerelmek! És hidd el jobb az,ha mikor nagyszükséged van valakire melleted van és támogat és segit,vagy ha van egy izomagyu pasid aké félre kúr,leszar,és nem érdekled...talán ha elötte volt egy barátod,igazából szerelmes vagy belé csak félsz,hogy amikkel a volt barátod megbántott azzal ugyanugy megfog ő is bántani.
13/15 A kérdező kommentje:
01:56: Ha arra gondolok, kiráz a hideg és olyan mintha a bátyámmal képzelném el. :o
08:18: egy pasim volt eddig, és hát ő elég köcsög volt...:D:S
2010. febr. 28. 10:46
14/15 anonim válasza:
Egyszerűen félsz... Nem akarsz vele lenni mivel attól félsz h elrontod az egész illúziód. És azért a bátyád jut eszedbe mivel vele tudnád legkevésbé elképzelni magad. Figyelj biztos h rossz lesz próbáld ki.
15/15 anonim válasza:
korrigálok :D nem biztos h rossz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!