Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos, hogy egy srác mackós, meg nagyobb darab legyen?
Figyelt kérdés
Eléggé ezt tapasztalom, hogy a mackós alkatú férfiak kelendőbbek, mint a vékony, könnyebb csontozatú laposabb hasú, de ettől még sportos alkatú srácok. Én inkább az utóbbi kategóriába tartozom, hiába próbáltam kondiba járni, sokat enni, egyszerűen minimális mértékben növök tőle. Akit érdekel, küldhetek képet az alkatomról.2015. jún. 9. 15:27
11/11 anonim válasza:
Sok barom muff. Mert biztonságban érzik magukat a dagadtakkal.Akkor miért nem fogadnak testőrt maguk mellé ha annyira fosnak.Láttam én már zsírdisznót is elterülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!