Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs elegetek abból, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs elegetek abból, hogy sokan csak unatkozásból beírnak erre az oldalra hülye válaszokat?

Figyelt kérdés
Alig van már olyan aki segíteni akar az embereken nem pedig valami hülyeséget ír be,mert ő most unatkozik.
2010. febr. 27. 21:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22:09 olyan is volt aki azt kérdezte : "Hogyan lehet nagy vihart előidézni?" mert azt akarja hogy a barátnője nála aludjon:D
2010. febr. 27. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Én hülye kérdésre hülye választ írok, vagy nem is írok.De vannak itt olyan emberek is akiknek valóban szükségük van egy kis segítségre, mások tapasztalataira is. Tulajdonképpen ha nem lenne egy kis szín ebben az oldalban, nem is lenne érdekes, a monotonitást is megunná végül mindenki.
2010. febr. 27. 22:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki kulturáltan válaszolt!
2010. febr. 27. 22:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Általában az a baj, hogy nem gondolkoznak,mielőtt írnak. Pl ha sperma kerül a bugyimra, terhes leszek e? Na erre nem lehet komolyan válaszolni.

Én az ilyeneknek azt írnám,menjen anyucihoz felvilágosításért! Mert az sajnos manapság nagyon hiányzik!

És vannak az olyan emberek, akik nem keresnek rá, egy adott kérdésre, és felteszik ezredszerre is.

Szerintem, aki normálisan kérdez, az normális válaszokat kap, aki meg nem, az ne csodálkozzon azon, ha kinevetik!

2010. febr. 27. 23:18
 15/20 anonim ***** válasza:
rinocérosz
2010. febr. 27. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:

én azt kérdeztem kb. 2 hete h mit vegyek 1 14 éves fiunak valentin napra

és 1 fa~kalap hülyegyerek azt irta h pokémonos polot XD nah szal szakadtam és azt olvastátok már h vki megkérdezte h lehetek e farkasember...XD azon még most is szakadok pedig jó 1 honapja olvastam el azt... XDDXD

2010. febr. 27. 23:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem uborka saláta. :)

Komolyan, elég idegesítő, de az se jobb amikor hülye kérdéseket tesznek fel. Vagy ilyen hülyék az emberek, vagy ennyire unatkoznak.

2010. febr. 27. 23:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Kicsoda, én? Éjjel?
2010. febr. 28. 01:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. Szerintem a "terhes vagy" válaszok jópofák.
2010. febr. 28. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:
A következő ciklus végéig beérleljük a trollpártot, és gond nélkül nyerünk.
2010. febr. 28. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!