Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs elegetek abból, hogy sokan csak unatkozásból beírnak erre az oldalra hülye válaszokat?
Általában az a baj, hogy nem gondolkoznak,mielőtt írnak. Pl ha sperma kerül a bugyimra, terhes leszek e? Na erre nem lehet komolyan válaszolni.
Én az ilyeneknek azt írnám,menjen anyucihoz felvilágosításért! Mert az sajnos manapság nagyon hiányzik!
És vannak az olyan emberek, akik nem keresnek rá, egy adott kérdésre, és felteszik ezredszerre is.
Szerintem, aki normálisan kérdez, az normális válaszokat kap, aki meg nem, az ne csodálkozzon azon, ha kinevetik!
én azt kérdeztem kb. 2 hete h mit vegyek 1 14 éves fiunak valentin napra
és 1 fa~kalap hülyegyerek azt irta h pokémonos polot XD nah szal szakadtam és azt olvastátok már h vki megkérdezte h lehetek e farkasember...XD azon még most is szakadok pedig jó 1 honapja olvastam el azt... XDDXD
Szerintem uborka saláta. :)
Komolyan, elég idegesítő, de az se jobb amikor hülye kérdéseket tesznek fel. Vagy ilyen hülyék az emberek, vagy ennyire unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!