Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs elegetek abból, hogy sokan csak unatkozásból beírnak erre az oldalra hülye válaszokat?
Figyelt kérdés
Alig van már olyan aki segíteni akar az embereken nem pedig valami hülyeséget ír be,mert ő most unatkozik.2010. febr. 27. 21:59
1/20 anonim válasza:
aza baj hogy a legtöbb kérdező is csak azért ír ide mert unatkozik
2/20 anonim válasza:
Alig van már olyan , aki nem hülyeséget kérdez..
3/20 anonim válasza:
őőő... ez a kérdés h kapcsolódik a szerelem, szex témakörhöz?:$
4/20 anonim válasza:
szerint szerelmes azokba akik hülye válaszokat adnak :D
vagy csak simán megbaszná őket XD
5/20 anonim válasza:
Terhes vagy!
A viccet félretéve böngészve a kérdésekre adott válaszokat,sok hülyeséget talál bennük az ember.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem,én azért írtam mert már elegem van.
És kíváncsi voltam,hogy más is így gondolja-e vagy csak az olyanok látogatják ezt az oldalt.
2010. febr. 27. 22:02
7/20 anonim válasza:
mindig is voltak és lesznek is szemét emberek...
8/20 anonim válasza:
amikor az oldal megalakult, akkor még a segítőkész értelmes emberek voltak itt. mostanra már az átlagiq lecsökkent kb. 30-ra, szerelem sex kategóriában 10-re... :S sok ráérő 11-15 évesek, akik azt hiszik magukról, h. ők már milyen nagy lányok/nagyfiúk, és mennyire értenek a dolgokhoz, rejszolás és análsex közben unalmukban részegen, beszívva leülnek a gép elé, és írogatják a válaszokat mindenre...
9/20 anonim válasza:
Tegnap is volt 2 ilyen kérdés ebben a témakörben..Tegnap beszóltam nekik de ma intelligens napom van:) Azért van mert sok ember van akinek elcseszett kedve van és itt éli ki a feszültségét ..na meg 1-2 válasz és kérdés néha engem is megnevettet:P Mellesleg azokat a kérdéseket szűrik amik nem ide illenek..például tegnapi estéről 3at már töröltek:D mert kerestem..és mellesleg én is szoktam gyökérségeket írni..de ezt előbb írtam,hogy miért. Ma csak értelmes kérdésekre írtam, értelmes válaszokat szóval senki nem szólhat meg:)
10/20 anonim válasza:
Mondjuk én nem csodálkozom rengeteg válaszadón. És igazuk is van hogy elhülyéskedik. Mondok egy példát. Kb. 1 nap 3-szor felteszik azt a kérdést, hogy dagadt-e a 60 kg-jával. Vagy hogy hogy fogyjon le, vagy éppen spermát nyelt és terhes-e, vagy 2012-ben tényleg világvége lesz-e. De ott a kereső, beírja amit akar, teszem azt 2012 és 5 oldalt kiad ugyanarról a kérdésről amit ő akart kérdezni. De nem, ehelyett megkérdezi, mert az 5 perc, keresni meg nem keres, mert ő ahhoz hülye, meg amúgy is régiek a válaszok. Én is tettem már fel kérdést, nem is egyet és egy válaszadó sem hülyéskedte el. De én előtte használtam a keresőt, Google ha nem találtam akkor az itteni kérdésekben kerestem, ha nem találtam érdemleges infót megkérdeztem. Komolyan azt kellene, hogy csak úgy lehessen regelni, hogy teljes név meg lakhely meg minden, aztán egyből nem jönne a sok idióta feltenni századszorra ugyanazt a kérdést, mert akkor nyilván beégne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!