Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőre mit gondolsz egy olyan egyedülálló nőről, aki természetben fizet az ismerőseinek szívességekért, szolgáltatásokért cserébe?
Nem ítélem el, de megvetem mint nő, mert rosszabb mint egy prostituált.
N
Azt gondolnám, hogy qrva. Ha neki jól esik, akkor egészségére. Van ilyen volt osztálytársam, nem is egy.
Pontosan tudom, hogy mit csinálnak azért, hogy olyan színvonalon éljenek, mint amilyenen most vannak, de az ő dolguk.
A szexkapcsolatot meg nem keverném ide.. A két dolog ég és föld.
Egy szexkapcsolatban, szexet adok és szexet kapok.
Ebben a szituációban pedig szexet adok valakinek, azért, hogy valamilyen szolgáltatásért, amiért más fizet, nekem ne kelljen.. Gyakorlatilag eladja a testét. És ezt általában nem jókedvében csinálja az ember, hanem mert rászorul anyagilag, vagy jobb életszínvonalt akar magának.
A szexkapcsolat pedig kölcsönös dolog, nincs olyan, hogy hát én ezt nagyon nem akarom, és mégis megteszem. Ha lenne ilyen, akkor azt már nem szexkapcsolatnak hívják, hanem erőszaknak.
egy prostituált,+ idióta papucs gyökereket akik egy fillért is erre a tetyvedékre költenek,vagy akárkire aki hasonló.
meg egy jobb pasit úgyse kap meg ezzel :D egy jó pasi farkát megkapja ott teljesedne be a rongyélete
addig meg kapja ezeket gyenge minőségű férfiakat,akik olyan hülyék,de annyira! hogy még átverni sincs eszük ezt a pics**át azzal hogy nem váltják be az ígéretek felét se
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!