Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánybarátokkal ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybarátokkal ti milyen gyakran találkoztok/beszéltek?

Figyelt kérdés
Most felmentem társkeresőre, ahonnan kb 10 lányt át is vettem fb-ra, de vajon mit szólnának hozzá ha csak barátoknak tartanám meg őket? Tehát pl moziba mennék vagy strandra v kajálni és akkor elhívnám őket (többet is v mindig mást) de am nem lenne köztünk semmi.
2015. jún. 6. 23:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
őszintén szólva nem tetszik a hozzáállásod de elfogadom :D
2015. jún. 7. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: engem a téma elméleti szinten érdekel, de nem társkereső oldal felől.

Sosem bírtam/bírom felfogni aggyal, hogy lehet egy fiúnak lánybarátnője, lánynak fiúbarátja, ami csak barátság. Hiába látom másoknál, de nálam sosem működött. Egy idő után az egyik úgyis lelép, mert talál rendes barátot/barátnőt. De addig kibeszélitek a kis-nagy magánéleteteket, mindennapokat? Mint két csak vagy két fiú? Hú, nekem ez bonyolult, magamra vetítve nekem nem menne. Szerintem hamarabb habarodnék a fiúba, mint ő belém.

2015. jún. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!