Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barátnő vagyok?
A barátnőmmel szórakozik egy pasi, de ő ezt nem hajlandó belátni. Abban reménykedik, hogy a pasi valahol mélyen mégis szereti.
Úgyhogy fogtam magam, kerekperec megmondtam neki a véleményemet. Hogy csak szórakozik vele, ne legyen a lábtörlője, stb.
Először megköszönte az őszinteségemet, de persze nem fogadta meg a tanácsomat, ugyanúgy lohol a pasi után. Szóval megpróbáltam egy kicsit felnyitni a szemét azzal, hogy megkértem, emlékezzen csak vissza, miket csinált vele...úgy érzem most megsértődött. Haragszik rám, amiért nem azt mondom neki, hogy igen, biztosan szeret csak még magának is fél beismerni az érzéseit...
Nem akarom őt bántani, de mi értelme lenne ilyenekkel hitegetni?
Én egy szóval nem mondtam olyasmit, hogy nekem teher, ha a vállamon sír. Nem vagyok türelmetlen, és nem is bántón mondtam neki amit mondtam. Csak rájöttem, hogy amióta tart a barátságunk, rossz tanácsokat adtam neki, mert mindig ez a "jaj, nem tudhatod hogy érez irántad", meg "ne add fel" típusú empatikus megnyilvánulásaimmal mindig olyanra bíztattam, amiről valójában tudtam, hogy nem lesz jó vége, csak gyáva voltam elmondani neki a valódi véleményem. És tényleg mindig sírás lett a vége, én pedig mindig úgy éreztem, hogy az én hibám. Hogy ha elmondom, amit őszintén gondolok, nem éli bele magát annyira, és nem koppan olyan nagyot....
Ezt megelégelve összeszedtem magam, és elmondtam neki az őszinte véleményem. Csak hát ehgez nincs hozzászokva,
Mást nem tudsz tenni,felhívod a barátnőd figyelmét a hibákra xa kapcsolatában,és támasza vagy,leszel.
Magától kell rájönnie a dolgokra,hiába erőlteted, csak megromlik a barátságotok idővel.
Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!