Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya a hófehér bőr-sötét haj párosítás egy lánynál?
az ember színe fehér.ennyi
23/ff
nem csúnya a fehér bőr, nekem is fehér és sötét a hajam... a páromnak tetszem:] bár lehetne szerintem sokkal fehérebb mert ez igy csunya..:S
de szoliba semmi képp sem járok soha.
sztem örülj a szép bőrödnek, másokat meg le kell szarni.
én az albínókat tudom nagyon irigyelni a k.va szép fehér bőrükért =((( annyira széééépek*-*
16/L
Második válaszoló: te egy náci suttyó vagy!
Amúgy miért lenne csúnya? Nekem is sötét hajam és fehér bőröm van, és nagyon szeretem. Amikor gimis voltam, nálunk egyáltalán nem volt divat a szolárium. Senki nem járt, napon barnultunk a strandon.
Annyi, hogy vigyázz rá nagyon! Én pl egész nyáron, és télen síeléskor is 50-es faktorú krémmel kenem. Ugyan nem szokott leégni, de azt se akarom, hogy barna legyek, mert tudom, hogy a napozás csökkentésével lesz legkevesebb ráncom később. Többet ér, mint bármelyik több tízezres ránctalanítókrém.
A szolis bőr egyszerűen természetellenes. Főleg télen.
Hidd el, sokan buknak a porcelánbabákra:)
A pirosítóról meg annyit, hogy tudni kell használni. Kozmetikus majd elmagyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!