A hajlataimban csúnya érdes és sötét a bőröm. El
lehet valahogy tüntetni?
Figyelt kérdés
Sajnos hoszzú évekig túlsúlyos voltam, és valószínüleg emiatt a hajlataimban(nónaljam,combtő,nemi szerveim környéke) besötétült a bőr, és nagyon csúnya...nemrég elkezdtem keményen fogyókúrázni,de attól félek, h ez pusztán attól, h lefogyok, nem fog elmúlni, annyira eldurvult már. Próbáltam már sikálni mindenféle vegyszerrel, de semmi haszna nem volt. Tudja valaki, hogyan lehet eltüntetni? Hogy megint normális színű legyen a bőröm mindenhol? főleg a nemi szerveimnél és a combomnál zavar, mert így a szexben is nagyon gátlásos vagyok...
2010. máj. 11. 10:23
1/4 anonim válasza:
bőrfehérítő krémet kaphatsz a patikában. házilagosan citromlé segíthet,de ez drasztikus. tűzfoltokra való bőrfehérítőt keress,de ne számíts azonnali hatásra. amúgy magától is elmúlik,nekem kiskoromban volt a combomnál,kb. 10 évesen,de 16 körül már nyoma sem volt.
2010. máj. 11. 11:46
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan megmutathatod egy bőrgyógyásznak, mert lehet h gomba... nem mindegyik viszket ám, nekem is ilyen volt és egy csomó krémet kipróbáltam mire az egyiknek sikerlt eltüntetnie. De az is lehet, h alapból ilyen neked..vagy irritáció..bepállás:D Hadd ne mi mondjuk meg a bőryógyász helyett:)
2010. máj. 11. 17:16
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nem csak neked ilyen. Nekem is ilyen a combközti résznél, ja és nem a túlsúlytól van, mert én az sem vagyok. Ezt nem fogod tudni "lemosni", nem koszos a bőröd, hanem erősebben pigmentesedett ott, lehet, hogy a szőrtelenítés az oka, a bőr nagyon érzékeny azokon a helyeken amiket említettél(lehet h a borotva felsértette a felső bőrréteget és az irritáció miatt lett ilyen pl).
Amit tehetsz az a fényvédelem! Ez is bebarnítja azokat a felületeket, ahol bármiféle seb v akármi van meg még jobban.
De tényleg érdemes ezzel felkeresni egy bőrgyógyászt, ő biztos meg tudja mondani mi ez és miért van. és hogyan kezeld.
2010. máj. 11. 18:15
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ilyen a combhajlatomnál és a hónaljamnál.
Engem is nagyon idegesített,elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta,hogy ez genetika,ezzel nem tudok mit csinálni.
Ez van sajnos,ezzel együtt kell élnünk.:S
De ha mégis találtál rá valamit,akkor légyszíves írd meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!