Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtudni, hogy egy fiú megbízható-e neten keresztül?

Figyelt kérdés

Egy ideje megismerkedtem neten egy fiúval.Szimpatikus,de én csak barátkozni szeretnék,ezt le is tisztáztuk.Rendszeresen hangoztatja,hogy ő hűséges,próbálja magát beállítani úgyhogy mennyire becsületes.Azt mondta,hogy korábban több lány tetszett már neki.

Korábban volt egy fiú ismerősöm ő hasonlóan tette,de már az elején gyanús volt.Folyamatosan hangoztatta,hogy létezik rendes fiú is.Akartam neki hinni,de éreztem,hogy valami nem oké,komolytalan is volt a viselkedése.Aztán kiderült róla,hogy majd minden lány tetszik neki,és egyszerre csapta a szelet egyszerre többnek is.

Azért fontos ezt tudnom ugyanis csakis megbízható barátot szeretnék magam mellé.

Tudom lány is van aki így viselkedik...

Köszönöm a válaszokat. :)

2015. jún. 4. 23:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A neten keresztül sehogyan, ahogy más módszerekkel sem. Ha önellentmondásba kerül, az nyilván intő jel, hogy nem az, de nincs semmi, ami után egyértelműen ki lehetne jelenteni valakiről, hogy megbízható. Ezért vagyunk úgy sokan, hogy a bizalmat alapból megadjuk, aztán aki eljátssza, az többé nem kapja vissza.
2015. jún. 7. 13:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszönöm,nekem volt akit sikerült lebuktatni,de Őt most nem tudom,hogyan...

2015. jún. 7. 14:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Vissza olvasva az üzenetit került ellentmondásba magával...
2015. jún. 7. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szép vége lett... :(
2015. jún. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.