Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a Facebook chat/messenger "utoljára online" által kijelzett idő? Ráfeszüljek a dologra vagy ez csak egy hiba az oldalon?
Tudom, nem a Facebook körül forog a világ de a mindennapos kommunikációban nagyon is hasznosnak találom a chat funkciót főleg azokon a napokon amikor nem találkozunk személyesen a barátnőmmel.
Ma este 11 óra körül fejeztük be a beszélgetést, azt írta megy aludni, elköszöntünk egymástól. Én még ébren voltam, és most pár perccel ezelőtt látom, hogy a neve mellett az áll, hogy legutóbb 20 perce volt elérhető.
Kissé furcsának találtam ezt, mert eddig ha elköszöntünk egymástól a valós időt mutatta a legutóbbi üzenetváltásunk óta, most pedig kissé meglepődtem azon, hogy 11-kor elbúcsúzott tőlem és ehhez képest fél 3-kor még online van de velem mégsem kommunikál.
Ez egy előforduló Facebook chat hiba vagy a chat/messenger mindig a pontos időt mutatja a legutóbbi online állapot óta?
Azért figyelj oda! Nem kell csesztetni!
De tudod miért karikás az ördög szeme? Mert nem alszik!
#2-#3-as amit leirt azzal védekezett az ex is. Bár nem facebookon volt. Ez elfogadható. Ne kérd számon! Ne ess abba a hibába amibe én!
kérdező te hány éves vagy, 10? :D méghogy nem szeretnél emiatt jelentet rendezni, hát ilyet. attól, hogy fellépett megnézni, kapott-e üzit, nem jelenti azt, hogy rögtön írnia is kell neked. én is szoktam olyat csinálni, hogy megnézem, kiktől jött üzi, de ha épp nincs kedvem cseverészni, csak pár óra múlva írok vissza. ha lenne pasim, és ezzel a hülyeséggel jönne, abban a pillanatban vágnám ki, nekem ne mondja meg senki, hogy mikor mit csináljak. amúgy meg egyik barátnőmmel néztük a múltkor pont, hogy nála azt mutatta, 2 perce voltam aktív, holott akkor már vagy 3 órája fel sem mentem, csak bekapcsolva volt a net.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!