Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a Facebook chat/messenger "utoljára online" által kijelzett idő? Ráfeszüljek a dologra vagy ez csak egy hiba az oldalon?
Tudom, nem a Facebook körül forog a világ de a mindennapos kommunikációban nagyon is hasznosnak találom a chat funkciót főleg azokon a napokon amikor nem találkozunk személyesen a barátnőmmel.
Ma este 11 óra körül fejeztük be a beszélgetést, azt írta megy aludni, elköszöntünk egymástól. Én még ébren voltam, és most pár perccel ezelőtt látom, hogy a neve mellett az áll, hogy legutóbb 20 perce volt elérhető.
Kissé furcsának találtam ezt, mert eddig ha elköszöntünk egymástól a valós időt mutatta a legutóbbi üzenetváltásunk óta, most pedig kissé meglepődtem azon, hogy 11-kor elbúcsúzott tőlem és ehhez képest fél 3-kor még online van de velem mégsem kommunikál.
Ez egy előforduló Facebook chat hiba vagy a chat/messenger mindig a pontos időt mutatja a legutóbbi online állapot óta?
Birom az ilyen nagyarc 3,14csákat. Lehet ezért nincs pasid? Mert neked ne mondja meg senki!
Inkább vagyok egyedül, mint egy olyan pasival, aki a lélegzetvételeimet is számon kérné, vagy hisztizne mindenért. Amúgy meg nem rinyáltam, hogy jajj vajon miért nincs pasim, és különböző jelzőket sem aggattam rád, úgyhogy légyszíves, te is visszafoghatnád magad. Kössz.
#9(12)
Valoszinüleg akkor te nem is vagy olyan mint az itt leirt lányok, esetek.
Mert tudod ha valaki hazudik, furcsa a felháborodás a részéről! Számonkérésnek venni, hisztinek, ezzel visszatámadni ha valakit hazugságon kapnak. Mert ugye csürhetjük a szavakat. De ha azt mondom alszok, tanulok és nem ezt teszem az hazugság. Na, legyen füllentés.
Ha valaki megprobálja átverni a másikat ahelyett hogy kommunikálna ...
Az ne csodálkozzon a válaszreakciokon!
Legfőképpen ne akarjon vagdalkozni!
Ha elkap a bizt.őr lopáson. Nem őt kell csesztetni igaz?
Korrekt? Megtehető? Hogy akár te, szolj most XY-nal baszélnél tovább mert régen
dumcsiztatok.
(válaszom) Persze! Akkor nem zavarok!
Nem igy, ehhez hasonloan kellene zajlodnia, kommunikálni?
Ha ezt nem lehet 2 ember között akkor ott baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!