Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízható a Facebook chat/messenger "utoljára online" által kijelzett idő? Ráfeszüljek a dologra vagy ez csak egy hiba az oldalon?

Figyelt kérdés

Tudom, nem a Facebook körül forog a világ de a mindennapos kommunikációban nagyon is hasznosnak találom a chat funkciót főleg azokon a napokon amikor nem találkozunk személyesen a barátnőmmel.

Ma este 11 óra körül fejeztük be a beszélgetést, azt írta megy aludni, elköszöntünk egymástól. Én még ébren voltam, és most pár perccel ezelőtt látom, hogy a neve mellett az áll, hogy legutóbb 20 perce volt elérhető.

Kissé furcsának találtam ezt, mert eddig ha elköszöntünk egymástól a valós időt mutatta a legutóbbi üzenetváltásunk óta, most pedig kissé meglepődtem azon, hogy 11-kor elbúcsúzott tőlem és ehhez képest fél 3-kor még online van de velem mégsem kommunikál.

Ez egy előforduló Facebook chat hiba vagy a chat/messenger mindig a pontos időt mutatja a legutóbbi online állapot óta?

2015. ápr. 5. 02:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Birom az ilyen nagyarc 3,14csákat. Lehet ezért nincs pasid? Mert neked ne mondja meg senki!

2015. ápr. 5. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Inkább vagyok egyedül, mint egy olyan pasival, aki a lélegzetvételeimet is számon kérné, vagy hisztizne mindenért. Amúgy meg nem rinyáltam, hogy jajj vajon miért nincs pasim, és különböző jelzőket sem aggattam rád, úgyhogy légyszíves, te is visszafoghatnád magad. Kössz.

2015. ápr. 5. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés. Az én exem is folyton elköszönt hogy megy aludni és közben hajnalig beszélgetett, csak engem akart így lerázni.
2015. ápr. 5. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:

#9(12)

Valoszinüleg akkor te nem is vagy olyan mint az itt leirt lányok, esetek.

Mert tudod ha valaki hazudik, furcsa a felháborodás a részéről! Számonkérésnek venni, hisztinek, ezzel visszatámadni ha valakit hazugságon kapnak. Mert ugye csürhetjük a szavakat. De ha azt mondom alszok, tanulok és nem ezt teszem az hazugság. Na, legyen füllentés.

Ha valaki megprobálja átverni a másikat ahelyett hogy kommunikálna ...

Az ne csodálkozzon a válaszreakciokon!

Legfőképpen ne akarjon vagdalkozni!

Ha elkap a bizt.őr lopáson. Nem őt kell csesztetni igaz?

Korrekt? Megtehető? Hogy akár te, szolj most XY-nal baszélnél tovább mert régen

dumcsiztatok.

(válaszom) Persze! Akkor nem zavarok!

Nem igy, ehhez hasonloan kellene zajlodnia, kommunikálni?

Ha ezt nem lehet 2 ember között akkor ott baj van!

2015. ápr. 6. 07:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ráfeszülni. 2 hete buliban voltam a párommal, másnap reggel láttam, hogy egy barátnőm írt, hogy úgy volt, bulizok, de 11-kor azt írta ki, hogy "active x minutes ago". :D Nem vittem magammal telefont, az asztalon hagytam. Bekapcsolva felejtettem a wifit és írt valaki (a barátnőm előtt), így válik aktívvá az app.
2015. ápr. 6. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyira megbízható, hogy ki is lehet kapcsolni azt hogy jelezze hogy mikor voltál online unoljára. Böngészőben is, és a telefonos appban is...
2017. júl. 4. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Mellesleg azt mutatja, hogy mikor volt online a GÉP amin a facebook app/oldal meg van fut/meg van nyitva, nem azt hogy ténylegesen ránézett.
2017. júl. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!