Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni, hogy az ember élete nagy/hátralévő részében egyedül, pár nélkül van? Lehet így is teljes életet élni?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy aki egyedülálló, munkán kívül mivel tölti az idejét, például nyaralni egyedül is elmentek? Úgy látom kb. mindent meg tudok oldani így is, de a nyaralás egyedül, nem is tudom, furcsán hat, persze otthon ülni sem szeretnék.2015. jún. 4. 19:47
11/11 anonim válasza:
Nekem nincs választásom, mert beteg, csúnya és szegény vagyok. Muszáj volt megszoknom, hogy szeretet, szerelem és szex nélkül fogom leélni az életem.
A teljes életet sokféleképpen lehet definiálni: ismerek olyan agglegényt, aki imádja a munkáját, rengeteg barátja van, és minden szabadidejét karitatív tevékenységgel tölti. Ez az én szememben egy teljes élet. De pl. a nők többségének gyerek nélkül nem élet az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!