Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek úgy, hogy igazi hercegnő legyek (a jó értelemben), amit a srácok úgy szeretnek?
ez jó! vicces kérdés :D hercegnő? vagy vesz apád egy rolls roycet,és azzal mentek récét lőni,vagy felveszed a disney pizsamádat oszt vissza bújsz még az ágyba kicsit :) mert max ott leszel :D
a srácok a jó nőket,szereti,formás seg**gel.Menj taposni :d
semmi gyűlölködőt vagy sértőt nem írtam,csak derültem a kérdésen :) vagy betiltottad a nevetést ?:,D
de igen egy 18at betöltött nő azt kérdezi hogyan legyek hercegnő a felnőtt kategóriába,esélyes hogy velem van a baj igen,ezt elismerem
és nekem nagyon nem jönnek be az ilyen nők, kerülöm mert lehoz :D neked meg az ilyen pasik nem :) ez így teljesen korrekt! :)
és a kutya nem is kérdezte, ezt is te hoztad fel
én válaszoltam rá,mivel nekem szántad,ennyi :)
Nem mondtam magassarkút. Nagyon kényelmes és elegáns cipők is léteznek, amik még sem tornacipők. A kettő között nézz szét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!