Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem háborodik fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem háborodik fel senki, amikor a nők ütnek férfiakat?

Figyelt kérdés

Persze ha a férfi visszaüt akkor már megy a kiabálás.

Most akkor hogy is van ez?

2015. jún. 2. 23:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként nagyon gáz ez a videó. Azon viszont csodálkozom, hogy egyáltalán közbeléptek. Az emberek szeretik becsukni a szemüket, ha erőszakot látnak, mert azt "magánügy".
2015. jún. 3. 01:27
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

A nők sokkal inkább bántalmazzák partnereiket, mint a férfiak

[link]

2015. jún. 3. 01:32
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

Én nem látom, hogy a környezetemben több nő bántalmazna férfit, mint fordítva, de kérdés, milyen rétegből került ki az az 1000 (szerintem nagyon szűk metszet ahhoz, hogy a teljes emberiségre általánosítsunk) 18-22 éves, akik alapján ezt megállapították..

Azzal viszont nincs semmi baj, ha a férfiak is lázadnak az ellenük irányuló erőszak ellen. Az agresszív embereket vesse csak ki a társadalom, nemtől függetlenül.

2015. jún. 3. 01:44
 24/28 anonim ***** válasza:
51%

"szerintem nagyon szűk metszet ahhoz, hogy a teljes emberiségre általánosítsunk"

Nagy-Britannia, tehát fejlett nyugati civilizációra értendő, nem pedig Bangladesre vagy Etiópiára, az 1000 fő pedig egy sztenderd szám mintavételhez.

Itt a gyakorin is előfordulnak ilyen kérdések:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

2015. jún. 3. 02:40
 25/28 anonim ***** válasza:
54%
Hát a férfihang az aztán nagyon hiteles forrás! ="D Ott írták azt is, hogy a férfiak nehogy szivacsot meg porszívót vegyenek a kezükbe, mert elhagyja őket a 'zasszony, ha egyedül kötik meg a cipőjüket, vagy tudják melyik fiókban vannak az alsógatyák. Ez kb olyan mintha valami femináci oldalról vett cikkel akarnák bizonygatni a női nem örök érvényű felsőbbrendűségét.
2015. jún. 3. 04:11
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Mert ha gyengébb a nő a férfi fél kézzel megállítja a nőt és még a nő jár rosszabbul. Csak hogy példázzam az esetet:

Péntek este, éppen mentem volna haza melóból, nyáron, a buszokon vagy már éppen részeg fiatalok vagy szintén munkából hazaigyekvők. Térd fölé ért a szoknyám de egyáltalán nem volt se mini, se kihívó. A mögöttem álló srác mégis elkezdett taperolni, sőt majdnem fel is nyúlt... én hangosan szóvá tettem, hogy ezt mégis hogy képzeli? Ő csak röhögött, hogy mit hisztizek, jó csaj vagyok, ő csak udvarol. A körülöttünk lévő jó munkás emberek vagy nem néztek ránk, vagy somolyogtak a nem létező bajszuk alatt. A srác tovább próbálkozott, megpróbáltam pofon vágni, mert még messze volt a megálló, elkapta a karom és megszorította. Másnapra belilult. A környéken állók egy része már röhögött. Én ledermedtem és csak próbáltam araszolni az ajtó felé. A következő megállónál az utolsó pillanatban leugrottam a buszról, a srác orra előtt meg bezárta a busz az ajtaját. Még soha nem vágtam le olyan sprintet haza, mint akkor, mert nem kicsit voltam beszarva. Azóta paprika spray van a táskámban és megtanultam hogy okozzak 8 napon belül gyógyuló de fájdalmas sérülést kulccsal, könyökkel, stb. Mert rohadtul leszarják az emberek, hogy tömött buszon rámásznak egy nőre, csak röhögnek rajta. A nőnek meg ha nem olyan súlycsoportú esélye sincs megvédeni magát ha nem tudja hogy kell csak félelméből pofont akar adni. Szóval szerintem ezért se háborodik fel senki. Egyszerűen nem tudunk olyan mérvű sérülést okozni, mint fordított esetben.

DE elítélendő az erőszak alkalmazása, mint vita megoldó tevékenység, nemtől függetlenül.

2015. jún. 3. 08:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Na igen, ez Magyarország, itt pont leszarják, ha a másikat bántják, nemtől függetlenül...

"Persze ha a férfi visszaüt akkor már megy a kiabálás."

Mivel nem egy súlycsoportban vannak, persze hogy megy a kiabálás, megint más helyzet, ha mozgásképtelenné teszi a nőt. De azért visszaütni durva dolog.

2015. jún. 3. 10:13
 28/28 A kérdező kommentje:

Most tudtam csak megnézni a linkjeiteket. A videó nagyon hasonló ahhoz, amire én gondoltam. És sok minden (szégyellni valót) elárul az emberekről.

#22 Ezt tapasztalom, és látom én is. Én nem kérdőjelezem meg a cikk hitelességét az eredete miatt, mert szinte szóról szóra igaz. Ahogy az a "műsor" is, amiről eszembe jutott a kérdés. Maga a műsor minősíthetetlen, és szégyen, hogy mégis ilyen nagy a nézettsége. De az említett jelenet sajnos valóság...

2015. jún. 4. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!