Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem háborodik fel senki, amikor a nők ütnek férfiakat?
Persze ha a férfi visszaüt akkor már megy a kiabálás.
Most akkor hogy is van ez?
Nem vagyok sem különleges, sem egyedi.
Az itteni válaszokban sem érzem azt a vehemenciát, amit a fordított esetben lehet érzékleni. Úgy látom, hogy a férfiak nem védik meg magukat, és hagyják, hogy nyíltan is megalázzák őket. Amivel a nők sokszor vissza is élnek. Amíg azok a nők, akik megütik, akár egy vita alkalmával a férjüket/párjukat, hangosan kiabálják, hogy az erőszakra "nincs mentség".
Itt nem az erőviszonyokról, hanem az elvekről van szó. Ez sajnos keveseknek jött le. :-(
Este, az egyik agyrém "műsorban" láttam, hogy egy lány megvádolt egy fiút, hogy tapizta, és amikor a fiú mondta, hogy nem igaz, még pofon is vágta a srácot. Persze a csorda megindult, és a fiút támadta, kidobta, és senkiben fel sem merült, hogy a lány hazudik. Teljesen természetes volt, hogy pofon vágta, hiszen senki sem emelt szót ellene.
A "műsort", (amit mindenki látott) ne minősítsük (minősíthetetlen), mert a jelenet teljesen valóságos, és a mindennapi életben sokszor előforduló, és jellemző. Arról nem is beszélve, hogy a tv-ben mindennapos, és természetes. Sőt ennél durvábbakról is hallottam, tapasztaltam már.
Tényleg nem értem, hogy miért kell ezt eltűrni???
Egyik női kolléga (a) elmesélte mit beszéltek együtt a másik kolléga nővel(b). Az esetnek az-az előzménye, hogy egy srác készséggel segített a (b) kolléga nőnek.
Íme a párbeszéd:
-Neked miért segítenek mindig a srácok?
-Hát nekem p*nám van!
Az eset ennyi! Nem csak ebből szűröm le, de sok esetből, hogy a nők nemsokban különböznek a férfiaktól felfogásban. Ugyanúgy vágynak sexre, mint mi férfiak. Ugyanolyan csúnyán beszél némely csaj, mint mi. Plusz még az ezelőtt írtak, hogy menyire képesek az agresszióra(ugyanannyira). Talán ez is csak egonövelés a részükről, hogy nemcsak külsőre akarják éreztetni az egójukkal, hogy ők a világmindenség, de gondolkodásilag is sokkal jobbak.
szerintem nincs különbség,aki támad az támad,és,az majd meg is kapja a következményeit,lehet helyben :D
nincs különbség,aki üt az ütve lesz.
Vannak nők, akik visszaélnek azzal, hogy nőnek születtek. Férfiakban is van ilyen, ugyebár. Selejtes felfogású emberek alapján viszont nem kellene általánosítani, bármennyien is vannak. A provokálás, erőszak kezdeményezése egyik nem részéről sem normális. Sőt, ha elkerülhető, visszaütni sem kötelező.
Hogy mégis miért ítélik el az egyiket jobban, mint a másikat? Sajnos fiatalon belefutottam egy olyan férfiba, aki alkoholistává vált és agresszív lett minden ok nélkül (legalábbis nem én voltam az oka). Kistermetű, fiatal lány voltam, ő pedig bezárta maga mögött az ajtót, eltette a kulcsot és nekem jött. Már az első mozdulatól padlót fogtam. Ha véletlenül jobban elveszíti a kontrollt, nem biztos, hogy itt lennék. Az lényegtelen, hogy végül hogy szabadultam meg tőle, de az erőfölénnyel visszaélni az igazán undorító húzás. Alapjáraton az emberek azt gondolják, ha egy nő üt meg egy férfit (az általános erőviszonyokat feltételezve), azzal csak a büszkeségét sérti meg, de ő nem kerül olyan kiszolgáltatott állapotba, mintha ő lenne a gyengébb fizikailag. Ha jobban belegondolsz, amikor az áldozat egy gyerek, és a szülei verik, akkor ugyanúgy elítélik, akár a férfi, akár a nő üt, mert gyengébb, kiszolgáltatott lénnyel teszik ezt, nem pedig az oroszlán bajszát húzgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!