Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy reagáltok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy reagáltok arra, ha bepróbálkozik egy nő nálatok, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy jóban vagytok, ismerős, de mint nő nem jön be.

Hogy hárítotok?

2015. jún. 2. 10:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek van párja, neki meg még gerince is, akkor csípőből vissza fog utasítani. Ha szeretőt keresel, és az ő kapcsolata is sz@r, akkor összejöhet.
2015. aug. 12. 10:29
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen a kapcsolata. Legalább 20-25 éve házas, az biztos. Ez számíthat valamit?
2015. aug. 12. 10:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még sose olyannal, aki kb. akkor házasodott, amikor elkezdtem oviba járni. Szerintem nem is fogok.
2015. aug. 12. 10:48
 24/27 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem :/
2015. aug. 12. 10:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Igazából ez döntés kérdése. Mármint, ha jól értem, olyasmi idős lehetsz, mint én, kapcsolatod van, és tetszik egy nálad jóval idősebb, nős férfi.

Szóval először el kéne gondolkozni azon, hogy miért tetszik neked ez a férfi, amikor párod van. Kedves veled? Bókol? Szépen néz? Kinyitja az ajtót? A párod meg le se sz@r, nem tudsz vele beszélni, esetleg nem is szexeltek annyit? Ha ez a helyzet, és ezt a nős pasit annyira nem is ismered, egyszerűen csak tetszik, akkor az a bajod, hogy nem érzed, hogy a párod szeret és minden kis extra figyelemre úgy reagálsz, mint egy tini, aki most szerelmes először.

2015. aug. 12. 13:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek női ismerőseim.
2016. márc. 5. 11:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tedd magad nevetségessé.
2016. márc. 5. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!