Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagáltok arra, ha bepróbálkozik egy nő nálatok, aki nem tetszik?
Tegyük fel, hogy jóban vagytok, ismerős, de mint nő nem jön be.
Hogy hárítotok?
12/12:
Csak ha NAGYON csúnya _ÉS_ lúzer is vagy.
Tőlem az egyik munkatársam megkérdezte úgy hogy van-e barátnőm,hogy más nő ivott volt,öszenéztem avval a csajjal aki házas volt mosolyogtak egyet és megmondtam a kérdezőnek hogy nincs!Meglepődtem hogy nem 4szemközt kérdezte, amugy a csaj 175magas 100kg körüli mamut!
Valahogy ilyen nőre nem vágynék,annál jobb pasinak tartom magam azért!
:D én már próbálkoztam pasiknál de nem jött be tuti ocsmány vagyok...mindegy boldog vagyok ettől függetlenül, meg azért nálam próbálkoznak pasik, oh basszus csak most pont van egy aki kéne de ő tuti nem akar, mindegy ugyse adom fel
Amugy h értelmes választ adjak ez aki kell miután megtudta h tetszik elkezdett bunkózni velem mindenki cseszegette is h nem érdemlem h igy bánjon velem, meg kikezdett más nőkkel az orrom előtt de egy se jött össze neki, de sztem tuti fel akart engem szedni mikor megismert és akkor nem voltam vevő rá igy állt bosszùt mert most kedves de lehet csak érdekből tudja fene de a haverjának azt mondta h az önbecsülését azért megtarja igy nem próbálkozik nálam. Mert a hülye azt hiszi csak mert válogatok azért ő se lenne jó nem h örülne h más se kell hisz nekem ő a legjobb. Amugy ebből lejöhet h bunkó de alapból nála tisztességesebb udvariasabb embert még nem ismertem ugyhogy nagyon sikerült kiborítanom azért is gondolom h akart vmit tőlem..
Tizenhatos!
Felejtsd el, ez egy lúzer omega, ezzel csak bajod lesz. Alfát hosszabb távra csak a 10+++ kategóriájú nő tud megtartani - ő is csak akkor ha még okos is. Viszont a béta alatti férfiak java (ha nincs már begőzölve a kangörcstől) igenis, hálásak ha biztató jelzéseket kapnak. De fontos, hogy finom jelzések legyenek, nem kell mindjárt magad fölé teperni! Legalább az illúziója meg legyen, hogy ő kezdeményez!
Megmondom neked, hogy mi a legrosszabb opció. Az, amikor azt mondja (szingliként), hogy most nem akar párkapcsolatot, de nagyon kedves nő vagy, stb. Te reménykedsz, vársz, esetleg szexel is veled, de igazából az ég világon semmit sem akar tőled, csak unatkozik. Te meg jobb esetben csak hónapokat, rosszabb esetben éveket töltesz azzal, hogy vársz rá, majd jön egy másik nő, akibe beleszeret és akkor jön a szomorú felismerés, hogy csak "játszott" veled, de igazából már az elején azt mondta, hogy nem, de te csak erőlködtél, ezért szórakozott egy kicsit.
Én azt mondom, hogy egy nőnek nem kell bepróbálkoznia. Egyszerűen azért, mert semmi értelme. Ha mégis összejön, akkor az ilyenekből lesznek a langymeleg kapcsolatok, amikből akár házasság és gyerek is lehet, de ha jön egy jobb, aki tényleg úgy rendesen megdobogtatja a pasi szívét, akkor azonnal lelép az állóvízből.
Ha egy férfinek tetszel, legyen az bármekkora nyúl, összeszedi magát ahhoz, hogy kezdeményezzen. Ha meg nem tetszel neki eléggé ahhoz, hogy magától kikezdjen veled, akkor meg minek akarsz tőle bármit is?
És ha arról szó sincs, hogy kapcsolat is legyen belőle?
Köszönöm szépen az van. A másiknak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!