Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül buliba menni ciki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül buliba menni ciki? Hogy viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám a pasik, de ne tűnjek krvának?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, egyetemista és néha elmegyünk egy barátnőmmel bulizni, de ő most elutazott, én meg szeretnék bulizni menni, csak nem tudom, mennyire jó ötlet egyedül. Őszinte leszek: szeretnék pasizni kicsit, de semmi komolyat, tehát nem párkapcsolatot keresek. Alacsony vagyok, és van egy kis súlyfeleslegem, de nem vészes, meg elég jól ki szoktam csípni magam, ha szórakozni megyek.
2015. jún. 1. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na jó, ti menjetek aludni sürgősen.
2015. jún. 1. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki ha egyedül mész, csak nagyon vigyázz magadra!!

Ne öltözz qrvásan és akkor nem fogsz annak tűnni. Öltözz csinosan, iszogass a pultnál, ebből szerintem senki nem fog semmi rosszat gondolni. :)

2015. jún. 1. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
vigyázz magadra nincs valami ismerősőd akivel mehetnél?
2015. jún. 1. 23:41
 14/20 anonim ***** válasza:
ki számít alacsony férfinek? hány cmtől?
2015. jún. 1. 23:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Én férfiként voltam egyedül de ritka szar volt soha többet.... Neked sem ajánlom , sőt sok a beteg erőszakos pasi vigyázz nagyon
2015. jún. 1. 23:49
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem 165-től lefelé már alacsony
2015. jún. 2. 00:06
 17/20 anonim ***** válasza:
175 cm alacsony?
2015. jún. 2. 00:17
 18/20 anonim ***** válasza:

En 20 evesen altalaban egyedul mentem bulizni, mert ugy tudtam a legkonnyebben pasizni! Hiaba hivtak a bnoim, leraztam oket. Sose ittam semmit, csak a csapbol a wc-ben biztonsagi okobol. Nem tortent semmi baj sem, bar szolidan oltoztem.

Szoval hajra! Menj el bulizni a felettem kinalkozo fiuval is! Meg egyedul! N

2015. jún. 2. 04:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát ha okos és bizalmatlan vagy elmehetsz,másképp nem ajánlom. Kapsz egy pohár italt valakitől, aztán Amszterdamban ébredsz majd egy albán strici ágyában
2015. jún. 2. 21:54
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

El fogok menni bulizni, de megkértem az egyik régi barátnőmet, hogy jöjjön velem, mert ő is ilyen helyzetben van, és max. a buliban nem egymással fogunk lenni, hanem külön, és ha gond van, akkor megkeressük a másikat. Amúgy nem terveztem nagy ivászatot, csak épp egy kicsit, hogy bátrabban flörtölhessek.

2015. jún. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!