Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül buliba menni ciki? Hogy viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám a pasik, de ne tűnjek krvának?
Nem ciki ha egyedül mész, csak nagyon vigyázz magadra!!
Ne öltözz qrvásan és akkor nem fogsz annak tűnni. Öltözz csinosan, iszogass a pultnál, ebből szerintem senki nem fog semmi rosszat gondolni. :)
En 20 evesen altalaban egyedul mentem bulizni, mert ugy tudtam a legkonnyebben pasizni! Hiaba hivtak a bnoim, leraztam oket. Sose ittam semmit, csak a csapbol a wc-ben biztonsagi okobol. Nem tortent semmi baj sem, bar szolidan oltoztem.
Szoval hajra! Menj el bulizni a felettem kinalkozo fiuval is! Meg egyedul! N
Köszönöm a válaszokat!
El fogok menni bulizni, de megkértem az egyik régi barátnőmet, hogy jöjjön velem, mert ő is ilyen helyzetben van, és max. a buliban nem egymással fogunk lenni, hanem külön, és ha gond van, akkor megkeressük a másikat. Amúgy nem terveztem nagy ivászatot, csak épp egy kicsit, hogy bátrabban flörtölhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!