Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Egy lány és a taigetosz szökevény albán 'barátja'?
Figyelt kérdés
Történt az hogy elkezdtem itt beszélgetni egy értelmes aranyos lánnyal aki okos is csak összehozta a balsors egy albán iq harcossal. Aki úgy bánt vele mint a kutyálval és oldalakat panaszkodott róla de mégis oda van érte csak a fene tudja miért hiszen ez egy agresszív helyesírásra képtelen vad barom. Viszont már kezdek félni és a lányt is nehogy baja legyen. Ma az ő facebookján rám ír és fenyeget hogy megöl meg durvább dolgokkal mert beszélni mertem azzal a lánnyal. Tegyük hozzá nem akarnék járni vele. De mit képzel már magáról? És két magyar szót nem bír helyesen leírni az IQ szintje Vajna Timiével veszekszik de megfenyegetett életveszélyesen. Szerintetek most hagyjam hogy történjen az ami? Vagy felejtsem el a lányt is? Viszont nem hagy nyugodni az egész mert ha a facén ír simán baja lehet. de egyszerűen nem tudok aludni már annyira nyomaszt ez az egész. Az is hogy egy végtelenül buta ember teszi ezt....akit érdekel küldök részletet az írásból. És elnézést hogy hosszú lett de ennyit arról hogy be kell fogadni ezeket a bevándorlókat.....2015. jún. 1. 02:31
21/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! :) megértem a gondodat, de Attól hogy van egy alja réteg, még nem kéne általánosítva beszélni az összes albàn nemzetiségű emberről, minden nemzetben vannak ilyenek :) a pékekről mindenki tudja hogy az alja bűnöző/nem éppen korrekt réteg :) de attól még nagyrészt normális dolgozó emberek, tessék rögtön itt vagyok én :) a bevándorlás témához meg annyit fűznék hozzá hogy azért kényszerülnek a koszovói albánok bevándorolni, mert ott un. Maffia kormány van :)
A pasihoz annyit szólnék hogy megoldás az lehet, hogy 1x nem koslatsz a csaj után, 2x ha tényleg ennyire szíveden viseled a sorsát akkor a lánnyal beszélj, hogy nem lesz jó vége ha sokáig egy ilyen mellett marad :)
Üdvözlet: egy albán kecskepásztor ;)
22/22 anonim válasza:
Megérdemli a hölgy ezt az albánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!