Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Egy lány és a taigetosz szökevény albán 'barátja'?
Tudod , ezert nem jo ha mas ember dolgaba artja magat az ember. Merlegeljunk , a kovetkezok a lehetosegeid:
1) Hagyod a fenebe es elfelejted a lanyt is ( kovetkezmeny ismeretlen, de reszedrol aggodalom es buntudat)
2) Szolsz a hatosagoknak ( kovetkezmeny. Elkapjak a lany szabad de megutal tedeg, elkapjak a lany szabad es baratok maradtok. Nem kapjak el neked lottek es a lanynak is baja eshet.)
3) Megprobalsz beszelni a lany fejevel de ezzel kockaztatod a sajat testi epseged. ( vagy hallgat rad es ott hagyja vagy nem)
Igazabol egyik helyzet sem rozsas. Az a baj,hogy ha a csaj ennyire oda meg vissza van akkor hisba beszelsz neki a pasi meg lathatoan agybajos. Azzal nem fogsz szot erteni sott meg lehet a szart is jol megkeveri.
En megmondanam a lanynak hogy mi tortent, hogy kedvelem es szeretnek segiteni , segitek is ha meg mindja hogyan. Ha azt mondja nem kell akkor csak annyit kernek tole,hogy olvassa el amiket nekem irt arrol hogy banik vele a srac. Elbucsuznek es azt mindanam neki : Ennel te jobbat erdemelsz. Es egy ideig felszivodnek de ha segitsegre van szuksege szolhat.
18/L
Egy baleset sokat segít a dolgon.
Bérelj fel engem.
Elolvastam amiket küldtél.
Azt kell, hogy mondjam, hogy értelmetlen ennyit rugózni ezen. A lány választotta ezt a palit. Értelmes magyar nő albánnak még a közelébe sem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!