Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan nôt, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan nôt, akinek nem tetszenek a "rosszfiúk", és kikosarazza ôket, ha próbálkoznak?

Figyelt kérdés
Csak az én ismerettségi köreimben nincsenek ilyen nôk?
2015. máj. 31. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A rosszfiú az én megítélésem szerint az, aki más nőkkel is kétértelműen beszélget, csajozik stb... emellett nyilván nincs semmi keresnivalóm.
2015. máj. 31. 23:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés nőkről szól (nem kislányokról), ezért próbálom így vizsgálni a kérdést...

Az én korosztályomban házaspárok vannak, a nők 99%-ban "jófiút" választottak társul. Nem mondom, hogy nincs egy-két "rosszfiú" típusú férj, de őket azok a nők választották, akik a.) vagy maguk is nagyon extravagáns személyiségek b.) "áldozat"-típusok, tehát "szeretnek szenvedni", mert ilyen is van.

2015. jún. 1. 00:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Jelen és a legtöbb nő a baráti társaságomban szintén ilyen.
2015. jún. 1. 01:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy rosszfiú? Megcsalásra hajlamos, nőcsábász, aki a nőket tárgyként kezeli? Nem, ezektől mindig is távol maradtam?

Esetleg a kissé lázadó, antiszociális, szabályokkal versengő fiú? Velük semmi gondom, hisz én magam is pont ilyen vagyok.

Vagy nálad mi a jófiú? Mert ha a mindig eminens, mindig mindent tökéletesen akaró, maximalista srácokra gondolsz, akiket mások a középsuliban focilabdának használtak... Hát... ha megfog a személyiségével, akkor esetleg, de alapvetően nem bírom a puncsoló embereket, és tapasztalataim alapján ez a típus ilyen.

Szóval pontosítsd a kérdést.

2015. jún. 1. 07:17
 15/17 anonim ***** válasza:
#14-es vagyok, a maradtam után egy pont való, elírtam, sry.
2015. jún. 1. 07:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Tapasztalatok alapján nem bízom meg a " rosszfiúkban " és igyekszek őket kikosarazni és nem beléjük szeretni, sőt, nem foglalkozni velük. Ha az egyik bókol nekem és tetszik egyébként a bókolása, úgy fogom fel, hogy biztos le akar fektetni, de nem fog sikerülni!!
2015. jún. 1. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én se bírom őket. Igaz egyik típust sem. A normális is megcsal előbb-utóbb. Csak szexre használnám a férfiakat. Igaz most van párom, de ha megcsal, utána nem kezdek többé senkivel:)
2016. okt. 1. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!