Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Ti Istenként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Ti Istenként tekintetek a helyes pasikra-férfiakra?

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 16:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azért ide kommentelt egy-két fiú/férfi. Látom a kérdést nem sikerült elolvasni csak Lányok - Nők véleményét kértem!
2015. máj. 31. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Nekem van eleg onbecsulesem es onbizalmam, hogy eszembe sem jut senkit ennyire magasztalni.
2015. máj. 31. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Meh...ateista vagyok.
2015. máj. 31. 17:47
 14/18 A kérdező kommentje:
"ddevastator" nevű ne privibe keménykedj! köszi!
2015. máj. 31. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

# 6

papkka nevű felhasználó válasza:

"azok minden nőt megkaphatnak aki átlagos annak még esélyt se adnak hogy megismerjenek milyen ember is vagy minden nő a vezér hímeké mint a majmoknál"

Bocs, de részben foglalkozási ártalom, hogy jó a memóriám.

Ha van kedved, légy szíves olvasd vissza ennél a kérdésnél a 2. választ, amit te írtál nemrég ennél a kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Gondolom, azokról a nőkről is tudod, hogy csak a "vezérhímeknek" adnának esélyt, akiket te igazán még csak meg sem nézel, mert (soha, többnyire, vagy akkor éppen) nincsenek kisminkelve, nem divatos ruhában járnak (vagy pillanatnyilag éppen nem olyanba vannak felöltözve), és nem egyenes a hajuk.

Vagy őket ugyanúgy nem tekinted vonzónak és potenciális partnernek, mint a - ha már az állatvilággal példálóztál - "a legjobb nőstények" az átlagos férfiakat?

De nincsen kettős mérce, csakis a sors az és a nők azok, akik átlagos férfiakkal olyan igazságtalanok, ugye? :-)

2015. máj. 31. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Maximum ha tud villámokat szórni.
2015. máj. 31. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:

83%

a srác úgy értette szerintem, hogy

elvár egy bizonyos szintet a nőktől,de ezt ő is tudja nyújtani.Amit elvár azt adja is,de nem akar maga felől,de alulról sem választani,csak amennyit bele ad :)

ellenben szétnézve azt látja hogy sokan nincsenek tisztában,a szintjükkel,és csak is a legjobbat akarják

szerintem ez korrekt :) mindenki úgy választ amit belead, ,az viszont kevésbé ha valaki nem lövi megfelelőlen be a szintjét,már ha lehet ilyen durván fogalmazni ://///

....az elég nagy gond,s bonyodalmakat okozhat.És sokszor csak csodára várnak az ilyenek.

a jó memóriát meg nagyon erős kijelentésnek tartom,a múltkori leveled után :) fel-fel nevettem, mert ugye emlékszel hemzsegett a pontosítatlan ködösített,dolgoktól :)) biztos nevettél te is utólag rajta az a lényeg :)))) :D

remélem nem sértődsz meg mert helyette fogalmaztam meg :) mert ez sokaknak jó tanács és bölcsesség lehet akik olvassák.

hogy mondjuk egy szűz kocka ne akarjon Megan Foxot,de egy egyszerűbb topisabb lány se mondjuk egy Tom Cruiset

az önismeret a legfontosabb,és szigorúnak kell lenni magunkhoz :)

de majd kijavít ha nem így érette,

elvégre őt ismerem,te meg szintén régtől kedvelsz engem,így jó kis eszmecsere volt ez :)

2015. máj. 31. 18:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy istenként tekinteni valakire? Amúgy akkor vagyok a legjobban lenyűgözve egy pasitól, ha sokat beszél. Minimum képes 2 órát folyamatosan beszélni és közben szenvedélyesen gesztikulál. Na akkor már azt mondom, hogy isteni adottsággal rendelkezik SZÁMOMRA. :D De istenként tekinteni rá...?
2015. máj. 31. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!