Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkóság? Vágjak vissza?
Férjem szerint nem all jol a rövidnadrag és erre nyiltan megjegyzest is tesz.Ő pocakos de én erre nem szoktam "beszólni"
170 cm vagyok 66 kg sportolok tehat nem dagi.
Akik arra biztatnak hogy hordjad csak azt amit rühell a férjed, azok hülyeséget beszélnek. Valószínűleg el tudod érni, hogy ne szóljon többet róla. De attól még ugyanúgy rühelleni fogja, remélem annak tudatában vagy. Az eredmény az lesz, hogy te rühelled a pocakját, ő meg rühelli ahogy öltözködsz. Aztán majd sorban jönnek a hasonló dolgok, sok boldogságot kívánok hozzá.
Nem lenne talán egy kicsit felnőttesebb, ha ő kevesebbet enne, te meg nem hordanál rövidnadrágot?
Ha meg éppen az a célod, hogy elidegenedjetek egymástól, akkor jobban jártok, ha most rögtön elváltok.
Kedves férjed kísérjen el a legközelebbi ruhavásárláskor és segítsen választani, de ne csak a szája járjon.
Te meg találd ki neki, hogyan szorítson időt, ejtsen módot egy kis sportoláshoz. Például hivasd meg a haverjaival egy grundfocira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!