Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számít hogy egy fiú/lány helyesen tud-e írni? És ha nem ír helyesen milyen köetkeztetést vontok le?
Figyelt kérdés
Tudom van aki a betegsége miatt nem tud helyesen írni de az egyértelműen közli, rájuk nem vonatkozik a kérdés.2015. máj. 31. 13:19
11/12 anonim válasza:
Engem zavar, ha valaki nem tud helyesen írni. Ha én veszem a fáradtságot még Facebookon is, hogy nagy kezdőbetűket és írásjeleket használjak, akkor ugyanezt elvárom a beszélgetőpartneremtől is.
Valóban egy nagyon jó szűrő és alapból dobom az olyanokat, akik nem képesek helyesen írni.
12/12 anonim válasza:
A férjem konkrétan soha nem tudott helyesen írni , néha cseszegetem érte, de csak viccből:D mindkettőnk IT területen van, szóval a számítógép mindent megold helyettünk.....konkrétan lesz@rom, mert a legintelligensebb ember, akivel valaha találkoztam, csak nem ír helyesen. Ennyi. (a kettőnek nincs összefüggése, mivel tapasztalom, hogy nincs:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!