Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tanácsoltok nekem ebben a helyzetben? ( bővebben lent )
21 éves lány vagyok a másik szereplő egy 25 éves fiú. Testvéri okokból navyon jó barátságba kerültünk a másikkal már évekkel ezelőtt. Fél éve azonban ez egy kicsit változott. Egy kis enyhén italozós kibeszélős este után túlléptünk a barátság zónán és lefeküdtünk. Lehet nem szép dolog de utána abban egyeztünk meg hogy legyen egyfajta " titkos barátság extrákkal" a kapcsolatunk mert nem volt köztünk meg a kapcsolathoz való érzelmi kötődés de a másik barátságát sem akartuk elveszíteni de a másikkal is jó volt lenni nagyon. Azóta viszont sok minden megváltozott. Folyamatosan beszélünk a másikkal folyton együtt lógunk ha tudunk nem egyszer alszom nála már találkoztam a szüleivel akik imádnak az én szüleim is ismerik ők is odavannak érte. Én pedig beleszerettem nem tagadom... és a múltkor beszéltünk rólunk ( mert egy szomorú esemény kapcsán ismét lelkizős beszélgetés lett a vége ) és azt mondta hogy elgondolkozott már azon hogy összejöjjünk csak fél hogy nem lenne jó vége mert én egyetemre járok ő pedig egy 60km-rel arréb lévő településen dolgozik és ha szakítanánk akkor a baráti társaságban is gubancot okozna és elveszíteni nem akar mert nagyon fontos vagyok neki illetve szerinte jobbat érdemlek nála. Akkor nem feszegettem a dolgot de azóta egyre többet kattog ezen az agyam hogy mit tegyek mert én szeretném ha ebből komolyabb is lenne és szerintem ő is ha gondolkozott rajta és azt is el tudnám képzelni hogy a "félelmeit" meg tudnánk oldani.
Nagyon szépen köszönök minden segítséget előre is!
Komolyan nem vettétek észre,hogy ezen már rég túlvagytok? Már régóta bele szerettetek egymásba.
És egy kapcsolat nem attól kapcsolat,hogy kimondjátok,hanem amit tesztek benne.
Ti már rég egy pár vagytok,és ha jól olvastam,a szülők is elfogadták a párotokat. :)
Butaság ezen vacakolni.. Nem értem, ha mindaketten kedvelitek a másikat, miért nem próbáljátok meg? Millió egy kérdés van itt, hogy "jaj, nem találok senkit, egyedül leszek örökre".. Ti találtatok, ne hagyjátok elszaladni a lehetőséget.
A 60 km meg nonszensz. Párom és köztem 1400 km van, mégis 2 éve együtt vagyunk szerelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!