Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy mocsoksagot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy mocsoksagot elkovetve, mit kene tennem?

Figyelt kérdés

Van baratom, de a szomszed srac, aki regen tetszett (mellesleg nagyon laza srac), pentek este miutan jottem haza olyan hajnali kettokor, megfogta a kezem es megkerdezte, hogy lekiserem-e cigizni. En igent mondta (amugy tudja, hogy van baratom) es a parkban egyszer csak az olebe huzott es megcsokolta a nyakam en meg nem tettem semmit. Nagyon jol esett, de kozben eszembe jutott, hogy ilyet nem kene. Felkisert az ajtomig es ott mar smaroltunk. Azota kerulom a sracot es a baratomat is. A vicc az, hogy eddig megbizhato lany voltam. :/

21N

(a srac 27, a baratom 25 eves)

2015. máj. 31. 08:32
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

Nem követtél el semmi "mocsokságot"! Ez egy gyakori élethelyzet, és a Te korodban érthető.

Azért lásd be, a dohányzás rengeteg bajt okozhat. Hagyj fel vele.

2015. jún. 2. 06:18
 12/32 anonim ***** válasza:
7: a srác tuti, hogy el fogja mondani, ha újra szeretne veled találkozni a parkban.
2015. jún. 2. 22:32
 13/32 A kérdező kommentje:
Beszeltem a sraccal nem mondja el. De en nem tudom :/
2015. jún. 2. 22:38
 14/32 anonim ***** válasza:
Nehogy elhidd már neki, én akkor sem hinném el, ha naív lennék... Nem mondanám meg neki a szemébe, hogy nem hiszem el, hanem inkább elmondanám a fiúmnak, hogy mi történt. Most kell az Neked, hogy ezen agyalj ki tudja mennyi ideig? Se így, se úgy nem jó. Ha elmondod a barátodnak, lesz néhány kellemetlen perced, napod, stb. Ha nem mondod el, akkor meg a másik fiú miatt lesz, hogy van egy közös titkotok..., mi lesz ha... A kettő nem ugyanaz? Így se jó, úgy se jó, de legalább az első esetben megkönnyebbülsz.
2015. jún. 4. 10:02
 15/32 anonim ***** válasza:
Én írtam a 12. és 14. választ.
2015. jún. 4. 10:03
 16/32 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, nagyon összevesztünk. Nem is számítottam másra.:(
2015. jún. 4. 11:16
 17/32 anonim ***** válasza:
kérdező: hidd el, jól tetted. Rosszul tetted, hogy elindultatok a sráccal, de rosszabb lett volna, ha nem mondod el. Levakarni nem tudtad volna a srácot se, de a beléd mászott gondolatot sem. MAjd a barátod végiggondolja, hogy őszinte voltál hozzá, elborult az agyad hajnal kettőkor aztán majd lesz vhogy.
2015. jún. 4. 21:37
 18/32 anonim ***** válasza:
látod, minek mondtad el. a srác azért nem mondta volna el, mert a fiúk általában kerülik a konfliktusokat, meg nem hinném hogy verekedni akar. na de mi lett a vége??? megbocsátott??
2015. jún. 5. 10:38
 19/32 A kérdező kommentje:

Kidobott a baratom, megundorodott tolem.

A szomszed srac, pedig mas csajjal van azota!

De megerdemeltem:((

Jo, hogy nyaron mas varosban fogok dolgozni legalabb...

2015. jún. 5. 10:44
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem banom, hogy elmondtam.
2015. jún. 5. 10:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!