Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#29: Tökéletesen megválaszoltad a kérdést.
Barátom egyébként 188 cm, én 170 cm, egyikünk sem túl alacsony vagy magas és még magassarkút sem hordok.
18/L
200 cm fölötti lányok :) esetleg van kedved ismerkedni?
18/L 212 cm sajnos és nem találok 2 méter fölötti fiut úgyhogy levittem a határt 185 ig
Akkor én öngyilkos lehetek, mert 168cm vagyok. Ha sokan csak magasság alapján ítélnek, csak gratulálni tudok. Egy 2m magas gyereket is simán leverhetek, hiszen boxolni járok és emellett 2 éve gyúrok. 142-es IQ-m van a magasságomhoz képest egészen jó méreteim vannak oda lent 16,5cm. Lehet, hogy még növök, de én elöbb védek meg egy lányt, mint egy 185cm magas srác, akin 2 deka izom sincsen. Viszonylag izmos vagyok, de nem Schwarzenegger. Csak kockahas, izmos hát, láb, karok. Nem estem túlzásba már csak szinten tartom magamat. Nem sajnálom a pénzt a lányokra. Volt már bunyóm és egy 196cm magas gyereket vertem széjjel, majdnem rendőrségi ügy lett, de csak önvédelem volt. Még nincsen barátnőm de várom az igazit és ne a felszín alapján ítéljen, mint egyesek.
A kérdésedre válaszolva a 185cm magas fiúkhoz 150cm magas törppillák szoktak tartozni. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!