Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy egy távkapcsolat működjön, vagy az ilyenek alapból esélytelenek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
alapból esélytelenek hidd el én tudom.. :)
2010. febr. 26. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
semmi értelme ^^
2010. febr. 26. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is esélytelen,egy darabig jó,de uttána sz@r lesz nagyon,hidd el!
2010. febr. 26. 18:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat, én is erre gondoltam. Csak hallottam pár esetről (csak 2-ről) ami távkapcsolatnak indult, és végül happy vége lett, de gondoltam megkérdezem itt. Akkor ezek szerint az esetek 90%-ban esélytelen.
2010. febr. 26. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor működik ha hetente 3-4x tudtok találkozni, és együtt is tudtok aludni heti 2x.

A húgomék is így csinálják már 3 éve.

Viszont ha hetelsz akkor nagy a veszélye h hamar férreléptek.

De mindezektől függetlenül érdemes bele menni! Sok szépet kaphatsz egy rövid időtől is!!!

2010. febr. 26. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, igazából, mi hetente találkoznánk. De egyikőnk sem az a csajozós/palizós típus. Így is elég nehezen találtunk egymásra, mivel mindketten kevés önbizalommal rendelkezünk. De úgy érzem mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk. De hát itt írták egy csomóan, hogy esélytelen, szal felejtős.
2010. febr. 26. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

életem szerelmét előszőr távkapcsolatban ismertem meg...

rengeteg ismerősöm is,a bátyám,a keresztanyám,haverjaim is.sőt a keresztanyukám meg is házasodott,még gyerek is lett. ^^

Szerintem érdemes próbálkozni,de azért ne lakjon túl messze.:) (max egy és fél órányira )

2010. febr. 27. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:

a kérdező pedig ne adja fel,ez csak pár ember véleménye. ;)

soha nem szabad feladni.Persze át kell gondolni,tényleg ő e az igazi,akivel szeretitek egymást és pár km-er nem állhat az utatokba! =)

2010. febr. 27. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 22:45

Dehogyis esélytelen!!!

Van rá esély, és nem olyan kevés mint hinnéd!

Na persze ha két gyenge és lagymatag ember kerül össze az nem lesz valami izgis kapcsolat! :D

2010. febr. 27. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!