Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok milyen a sorrend, melyik részed a dominánsabb?
Figyelt kérdés
fej (ész)
szív (érzelem)
nemesebbik feled (szex)
szem (külső)
lélek (személyiség)
esetleg más...
Kort és nemet is írjatok!
2015. máj. 29. 13:45
1/8 A kérdező kommentje:
Nálam: fej, lélek, szív, farkam, szem
22/F
2015. máj. 29. 13:45
2/8 anonim válasza:
lélek, fej , szív, szem , szex 21L
4/8 anonim válasza:
a kérdésnek sok értelme nincs,sőt semmi,
az összes olyan amilyennek lennie kell.Nincs sorrend.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg van értelme. Ebből már meglehet tippelni, hogy kinek milyen érték rendje van. Mi fontos számára.
De akár arra is fény derülhet, hogy nem ismeri magát a válaszoló! Vagy nem jó az értékelési sorrendje!!!
2015. máj. 29. 14:21
6/8 A kérdező kommentje:
Én bemerem vallani, az én értékelési sorrendem eltérő!
Te is bemered vallani magadnak?
2015. máj. 29. 14:23
7/8 anonim válasza:
nálam minden tökéletes :D
a hibát keresem magamban nem az erényeket :,D
egyedül az érzelem az ami hátrébb szorul.
8/8 anonim válasza:
Ha párkeresésről van szó, akkor nekem a legfontosabb az, hogy a szeme és a mosolya tetsszen a srácnak!Utána nézem a személyiségét, és hogy értelmes, intelligens-e, aztán, hogy vonzódom-e hozzá szexuálisan, és az érzelem az utolsó, mert az csak később alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!