Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontossági sorrend a tulajdonágok között Nálad? látvány, illat, hangszín, műveltség, státusz
Látvány, illat, műveltség, hangszín, státusz.
Egyébként kb. lehetetlen ezekből sorrendet meghatározni.
Kinézet (látvány) (bár szerintem a legtöbb nő csinos, ha nem hizlalja fel magát)
Aztán rögtön jönnek olyan belső jellemzők (már ha beszélgetni is szeretnék vele, nem csak egyszer kefélni) mint hogy ne legyen túlzottan hisztis, féltékeny és unintelligens (a legtöbb nő ha kicsit akarná, teljesíthetné)
Műveltség igazából nem érdekel már, egy műveltség legyen, főzni tudjon (háziasság, legtöbb nő ösztönösen alkalmas, ha az is akar lenni)
Utána illat, hangszín.. és végül a státusz. Ha olyan nővel ismerkednék meg, aki komolyan tudna venni engem, és a lényeges szempontokban passzolna nálam, akkor baromira nem a státusza számítana, legalábbis nekem. A hangszín azért számít, bár szerintem akit megszeretünk annak a hangja, illata is kedvesebbé, jobbá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!