Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai 21-22-23 éves lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai 21-22-23 éves lányok, hány fiúval feküdtetek le ezidáig?

Figyelt kérdés

Én 2-vel, a második a jelenlegi párom.

Az első is több éves kapcsolat volt.

Szörnyülközve olvasom, amikor valaki túl van már 7-8 emberen is, köztük kapcsolat vagy alkalmi szinten is.

2015. máj. 29. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%

Várj, fejet hajtok előtted mindjárt, te erkölcsök szentasszonya...

Semmi közöd amúgy mások magánéletéhez, nem ettől leszel valaki. Se több, se kevesebb.

De azért válaszolok.

27 éves leszek. A te korodban ez a szám nekem 5 volt.

Aztán 24 évesen ez hirtelen megugrott 26ra (nem részletezem.)

Az elmúlt 2 évben összesen 3 volt. Tehát jelenleg 29 az a bizonyos szám.

Nincs rám írva. Már rég nincsenek alkalmi kapcsolataim. Ezt csak az tudja, akinek én elmondom.

2015. máj. 29. 11:31
 12/25 anonim ***** válasza:
42%

2, az elsőt csak szüzessèg elvesztèse miatt "szedtem össze"..

Ès úgy alakult, hogy a màsodik a fèrjem lesz egy hónap mulva...mondjuk vele is gyakorolni akartam :-) de túl jól sikerült.

2015. máj. 29. 11:32
 13/25 A kérdező kommentje:

Itt csak az veszi bántásnak, akinek bűntudata van és mentegetőzni akar :)

Engem nem érdekel annyira hogy nektek essek :) minek essek, szexeljetek ha nektek jól esik. Csak a szám érdekel. Minek veszitek támadásnak?

2015. máj. 29. 11:33
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
gondolj bele, van,aki egy f@ szmágnes,de aki ezt teszi magával az tényleg csak ennyire kell a férfiaknak,majd magára ismer később,de ne foglalkozz velük valóban bűntudatuk is lehet emiatt.
2015. máj. 29. 11:42
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket az álszent válaszokat. A csajokat le kell kúrni, oszt ennyi. Mit kell nektek mindenen fennakadni?
2015. máj. 29. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:

21-évesen vagyok eddig 2 komoly kapcsolatom volt, a 2. még mindig tart. Az első barátommal fiatalon jöttem össze, csak az évek alatt felnőttünk és más irányba változott a személyiségünk és a céljaink. A mostani kapcsolatom nem bonyolult, harmonikus, ő a legjobb barátom is egyben. :)

Aztán a fene tudja mi lesz a jövőben, majd kiderül még fiatal vagyok.

A témához kapcsolódón, idő kell ahhoz hogy megismerjünk valakit, és eltudjuk fogadni a másik hibáit. Valaki hamar rátalál arra akivel összepasszol, valaki meg nem... Az tovább keres, aki meg szereti élvezni az életet több emberrel egészségére, ahhoz is kell egy életfelfogás, amit tisztelek, nekem nem menne. Lusta vagyok ismerkedni :D

2015. máj. 29. 12:10
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, hogy azok a válaszok vannak le pontozva, amik nem a kérdezőt igazolják...
2015. máj. 29. 12:47
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

én 20 éves vagyok, a bűvös számom 8 :) ebben van kapcsolat is, és alkalmi is, én nem érzem soknak, mindegyik tapasztalat, és mindegyikkel jól éreztem magam. ha nem lenne jelenleg barátom, biztosan növelném ezt a számot, de remélem erre nem lesz szükség :D

20/L

2015. máj. 29. 13:11
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
28/F 0 Már nagyon szeretnék lefeküdni nővel! Itt nők mennyi férfival vannak! Már én is szívesen lennék statisztika egy lánynál.
2015. máj. 29. 13:39
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
19 vagyok.. idáig 3 palival feküdtem le. Abból egy 2 éves komoly kapcsolat, egy barátság extrákkal, meg egy tipikus szexkapcsolat a mostani érzések nélkül. Lehet ítélkezni, bántani, de hogy őszinte legyek ha tehetem én is csak növelném a számot, egészen addig amíg nem találok valaki olyat aki mellett érdemes megmaradni és képes érzelmileg is meghódítani nem csak testileg.
2015. máj. 29. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!