Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdnoname kérdése:

Csajok nektek bejönnek az ilyen pasik?

Figyelt kérdés

[link]

kondizom 8 hónapja, és már ennek a testnek kb 40%-a megvan, igyekszem egy ehhez hasonlót kidolgozni, mi a véleményetek ? Ha lehet kort írjatok.

18/F

2015. máj. 29. 00:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ilyen butaságot írni....

Úgy látszik az ízlésficam ragájos.:/

Hülye lett volna falhoz csapni egy ilyen helyes gyereket.:p

2015. máj. 29. 01:57
 32/36 anonim ***** válasza:

*ragályos.

Tudom ki ő, ismerem.

2015. máj. 29. 02:01
 33/36 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik ez a test, szerintem túl sok. de nem vagyunk egyformák :)

20L

2015. máj. 29. 08:03
 34/36 anonim ***** válasza:

Ha azt az időt és pénz amit a konditeremben elköltesz "értelmes" dolgokra költenéd sokkal sikeresebb lennél a Nők körében. Ha magadnak akarsz megfelelni az egészen más tészta..az csak a hiúságodnak szól.Nem mondom, hogy egy egészséges férfinek nem kell foglalkoznia a fizikumával és az egészségével, de nem mindenki készül fehérnemű modellnek.

37F

2015. máj. 29. 08:14
 35/36 anonim ***** válasza:

Ennek az alaknak a 40%? Az alakot %-ban mérik?

Az ember kő keményen kokszol. Ilyen sőt hasonlóan száraz alakod naturálban SOHA nem lesz. Ha csak megnézed pl Greg Plitt egykori fitnessmodell képeit majd 20 év edzés után meg ennek a takonynak akkor megláthatod hogy ki mennyi kokszot nyomott.

Ott van Zyzz is kb ugyan az volt mint Marc Fitt. Ektomorf alkat csak ő 1-2 évig kokszolsz utána meg meghalt szívelégtelenségben.

Hasonlóan száraz alkatod hasonló méretekkel sose lesz. Vagy zsírosabb leszel vagy kisebb.

8 hónap kondi az még nem sok, majd másképp látod a dolgokat 2-3 év után.

2015. máj. 29. 10:29
 36/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tökéletes, az erek meg különösen bejönnek. :)

Bárcsak a barátomnak is ez lenne a cél, nem pedig Schwarzi lenne az isten.

21L

2015. máj. 29. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!