Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek az ilyen pasik?
kondizom 8 hónapja, és már ennek a testnek kb 40%-a megvan, igyekszem egy ehhez hasonlót kidolgozni, mi a véleményetek ? Ha lehet kort írjatok.
18/F
Te meg huzzál màr vissza anyukàdba!
Neked semmi nem jó.-.-
az igaz, hogy 7% alá már nem nagyon mehetsz csak gyógyszerrel, és valószínüleg ezen a határon lehet a képen, de kilehet dolgozni egy hasonlót csak nem ennyire szárazon,
az igaz, hogy nem száradhatok be ennyire, de ektomorf vagyok és énse vagyok egy full hájzóna, hanem inkább full izomtömeg 12-13%os testzsírral, én hiszek benne, hogy egy hasonlót, nem közelit, hanem távolabbit elérhetek, és szerintem elég is ennyi, mert nem ez volt a kérdés, hogy kox kell-e ehhez, vagy te profi vagy a testépítésben stb...
Nem. Ez tul sok. Eleg ha van egy pici kockahas meg latszik a karizma ha megfesziti.
18/L
Hasonlót persze, de ennyire nem lehet beszáradni ilyen tömeggel.
Ha megpróbálsz ennyire beszáradni kb 0 izom marad.
Jól jön neked szegény csaj ízlésficama.;D
Gondolom anyádnak is hasonló ízlésficama lehet amiért nem csapott falhoz miután megszült.
Igen, de ekkor még nem. Nézz utána mikor kezdett el kokszolni, ha nem hiszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!