Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában hogy tűnhet ki egy lány az átlagból?
Mármint ha nem ribanc, nincs tele a myvipe meztelen képekkel nem 10 kiló vakolatot használ csak keveset és mértékkel és nem b@szik be minden hétvégén?
L18
nagyon rátapintottál a lényegre ezzel a kérdéseddel, mert a mostani lányok szinte mind egyformán néznek ki, és egyformán viselkednek....azzal az undorító modorukkal és azzal a rikácsolós,..hisztis hangjukkal..
Én 17 éves vagyok, és eléggé máshogy gondolkook mint ezek a lányok..úgy tűnök ki közülük, hogy nem félek felvenni olyasmit ami nekem tetszik,de esetleg ők leszolnák..Nem érekel ki mit gondol rólam..csak magamat adom..és azt hordom ami nekem tetszik, nem pedig a napi ,,magyar ribanc divatot" .Sokszor csak nevetek miket szoktak felvenni,amire azt hiszik szexi...
rettentő közönségesek..
Azzal tűnök ki hogy nem akarok nagyon kitűnni, és nem veszek fel kihívó ruhákat...nem rúgok be minden hétvégén..rendesen tanulok...adok a megjelenésemre,ápolt vagyok..és nem bagózok..a mai ,,idállal" szemben ellentmondásos ...de mégis nagyon népszerű vagyok
"nem ribanc, nincs tele a myvipe meztelen képekkel nem 10 kiló vakolatot használ csak keveset és mértékkel és nem b@szik be minden hétvégén"
Pontosan ezzel lehet kitűnni a tömegből, mert sajnos ez az általános, tisztelem aki képes magát adni és undorodok azoktól akik hülyék és csak ribancként képesek boldogulni, szánalmas.
17/F
ne cigizz,ne legyél agyon sminkelve(egy full sminkes csajt nem is jó érzés megcsokolni),lehessen veled normálisan beszélgetni,ne rúgj be egyfolytában.ezek szerintem a legfontosabak:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!