Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jöttünk össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jöttünk össze egy fiúval, akkor utána miért nem köszön, meg miért néz direkt másfelé? Meg úgy egyáltalán,3 hónapja szakítottunk, akkor miért ilyen gyerekes?

Figyelt kérdés
Jó, elfogadtam, hogy barátkozni nem akar, de, hogy úgy kezel, mintha nem is ismerne... Csak akkor köszön, ha egymással szembe megyünk.
2015. máj. 28. 19:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már nem szerelemmel szeretem, de attól még hiányzik az, hogy legalább néha beszélgessünk. Vagy legalább ne nézzen levegőnek. De most már mindegy, vége van.
2015. máj. 28. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha egyszer kiadtad az útját akkor miért szeretnéd a barátságát élvezni? A srác valószínűleg próbál Téged elfelejteni, és pont azért nem keresi a társaságod.

Van ebbe minden, sértettség, büszkeség, önvédelem. Nincs kizárva hogy tudja, hogy ez neked rosszul esik, de mivel már nincs közötök egymáshoz ezért nincs tekintettel az érzéseidre, eltol magától olyan messze amilyen messze csak lehet.

2015. máj. 28. 22:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van. Csak nem gondoltam volna, hogy még 3 hónappal a szakítás után is így fog viselkedni. Gondoltam, hogy eleinte kerülni fog, de nem hittem, hogy ez nála ilyen sokáig fog tartani.
2015. máj. 28. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Mint már korábban írtam, egy kapcsolatot meg kell tanulni korrektül lezárni...ehhez kell egyfajta rutin és érettség. Sokkal könnyebb a saját sikertelenségünk okaként mást hibáztatni, ahelyett hogy helyretennénk a dolgokat és okulnánk a hibáinkból. Ha ezt nem beszélik ki magukból a felek, akkor egy egész életen keresztül neheztelnek egymásra egy szakítás után, mert nem minden szituáció olyan egyértelmű, mint amilyennek elsőre tűnik.

37F

2015. máj. 28. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
azert ilyenek, mert azt tanitottak, hogy ilyenkor szarjuk le a lanyt, es akkor felfigyelnek, mint azt a mellekelt abra mutatja :)
2015. máj. 29. 02:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi történt köztetek, de ha engem dobnának, megcsalnának vagy akármi én is minimum így viselkednék. Ne jöjjön utána hozzám jó pofizni meg "barátkozni". Igaz én nagyon önérzetes vagyok és ha dobnak utána próbálnám legalább a méltóságom megőrizni, ez járhat azzal hogy semmibe veszem a másikat.
2015. máj. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!