Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számít hogy a párotoknak? Vagy akivel összejönnétek milyen a telefonja?
A telefon telefonálásra való, van akinek nem igénye, hogy 200 ezres telefonja legyen. Hogyha te az alapján ítélsz meg embereket, hogy milyen a telefonja és szerinted ez az igényesség része, akkor erre csak azt tudom válaszolni, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet, másrészt meg azok többségébe tartozol, akiknek az agyát már átmosta a mai életfelfogás.
Nekem nem fontos, milyen telefonja van a páromnak, egyáltalán nem ez a lényeg. 22/L
"Mert az igényesség része"
Koma, láttam már itt h*lyéket, de Te top tízes vagy.
Háááát, max annyit számít, hogy látszik belőle valamennyire, hogy az illető mennyire vigyáz a dolgaira.
Nekem sose volt nagyon drága telóm, és mindig sok évig használtam, max 1 karc volt rajtuk.
De amúgy annak örülök legjobban, ha nem látom annak a telefonját akivel randizok, mert az azt jelenti hogy nem azt nyomkodja amíg velem van :D
Szóval nem döntő fontosságú semmiképp. Csak picit sejteti mennyire ügyel az illető a dolgai épségére, de nem ezen fog múlni egy lehetséges kapcsolat.
Márka/modell/ár egyáltalán nem érdekel.
Te jó ég :O,... te tényleg egy agymosott birka vagy kérdező.
Az én párom (férfi), azt vallja a tárgyak arra vannak,hogy használják őket. Értelmes, normális,családcentrikus ember. A mobilja bizony kopik,mert arra vette,hogy használja,és nem arra,hogy villogjon vele
Van a környezetembe olyan férfi is aki imádja a tárgyakat, drága mobil, nagy,drága tv mindenhová, drága autó, mindenből a legszuperebb kell neki és nagyon óvja,félti őket,nehogy valami bajuk legyen. Közbe a családját szanaszét veri, az embereket pedig átveri,hogy minél több drága h.lyeséget vehessen még magának,mert őket semmibe nézi.A te felfogásodban ezek szerint ez az ember akkor normálisabb, mint a párom, hamarabb állnál szóba vele... Hát gratulálok az értékrendedhez!
nyugi van, gyerekek!:D
nekem is fontos, hogy ne legyen valami ocskaság es annyira kopottt hogy semmmi fenye.. szoval egyet ertek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!