Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire számít hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire számít hogy a párotoknak? Vagy akivel összejönnétek milyen a telefonja?

Figyelt kérdés
Sok embernek fontos, és azért számomra is hogy milyen egy lány telefonja. (Vagy is legalább a kinézete hogy ne kopott, törött vagy tok nélküli leharcolt telefonja legyen. Mert az igényesség része. És el lehessen érni ne arra fogja hogy rossz.)

2015. máj. 28. 10:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak a sznoboknak szamit. Bocsesz. Ertelmes ember nem foglalkozik ilyennel. Ha lehetne, bezuznam az osszes erintokepernyos szart, mert mindenki azt nyomkodja mindenhol. Vagy bevezetnem azt, mint Kinaban, hogy kulon gyalogos sav van az utcan mobilt nyomkodoknak.
2015. máj. 28. 11:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Eléggé igénytelen emberek vannak, nektek kb az számít mekkora a melle meg a farka kb. De ez nem felszinesség amúgy hogy egy normális telefonja legyen valakinek! Meg látszik a GYK válaszolók krémje itt okoskodik...
2015. máj. 28. 12:00
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

A telefon telefonálásra való, van akinek nem igénye, hogy 200 ezres telefonja legyen. Hogyha te az alapján ítélsz meg embereket, hogy milyen a telefonja és szerinted ez az igényesség része, akkor erre csak azt tudom válaszolni, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet, másrészt meg azok többségébe tartozol, akiknek az agyát már átmosta a mai életfelfogás.

Nekem nem fontos, milyen telefonja van a páromnak, egyáltalán nem ez a lényeg. 22/L

2015. máj. 28. 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem számít, nyugi
2015. máj. 28. 12:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Amúgy 22 éves vagyok, valaki kérdezte. Remélem örül hogy megtudta. És van rendes munkahelyem és rendes telefonjaim! Hogy milyenek? Egy majdnem két éves Iphone 4S és egy Samsung Galaxy Note 3. Nem drága mobilok de igényesek!
2015. máj. 28. 12:02
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

"Mert az igényesség része"

Koma, láttam már itt h*lyéket, de Te top tízes vagy.

2015. máj. 28. 12:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Háááát, max annyit számít, hogy látszik belőle valamennyire, hogy az illető mennyire vigyáz a dolgaira.

Nekem sose volt nagyon drága telóm, és mindig sok évig használtam, max 1 karc volt rajtuk.

De amúgy annak örülök legjobban, ha nem látom annak a telefonját akivel randizok, mert az azt jelenti hogy nem azt nyomkodja amíg velem van :D

Szóval nem döntő fontosságú semmiképp. Csak picit sejteti mennyire ügyel az illető a dolgai épségére, de nem ezen fog múlni egy lehetséges kapcsolat.

Márka/modell/ár egyáltalán nem érdekel.

2015. máj. 28. 12:21
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

Te jó ég :O,... te tényleg egy agymosott birka vagy kérdező.

Az én párom (férfi), azt vallja a tárgyak arra vannak,hogy használják őket. Értelmes, normális,családcentrikus ember. A mobilja bizony kopik,mert arra vette,hogy használja,és nem arra,hogy villogjon vele

Van a környezetembe olyan férfi is aki imádja a tárgyakat, drága mobil, nagy,drága tv mindenhová, drága autó, mindenből a legszuperebb kell neki és nagyon óvja,félti őket,nehogy valami bajuk legyen. Közbe a családját szanaszét veri, az embereket pedig átveri,hogy minél több drága h.lyeséget vehessen még magának,mert őket semmibe nézi.A te felfogásodban ezek szerint ez az ember akkor normálisabb, mint a párom, hamarabb állnál szóba vele... Hát gratulálok az értékrendedhez!

2015. máj. 28. 12:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekel!Még ha nem lenne telefonja az sem érdekelne.Meg ahhoz sincs semmi közöm,hogy mennyit keres.
2015. máj. 28. 12:49
 20/24 anonim válasza:
4%

nyugi van, gyerekek!:D

nekem is fontos, hogy ne legyen valami ocskaság es annyira kopottt hogy semmmi fenye.. szoval egyet ertek:)

2015. máj. 28. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!