Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, aki ha ideges, a falhoz veri a tányérokat, kárt tesz a lakásban? Ez kb.15 perces dühöngés.
Figyelt kérdés
Majd mikor lehiggad,vad szexet akar,és teljesen be van indulva.2015. máj. 24. 20:54
1/11 anonim válasza:
Nem igazán. Egyszer volt szerencsém,egy ilyenhez,és a fújítás utánna közel 60 ezer ft volt. nem adtam második alkalomra lehetőséget.
2/11 anonim válasza:
Nem szoktam okot adni a veszekedésre szóval igen.
De ha ez a dühroham spontán jön rá, akor nagyon nem.
Amúgy imádom én is a vad szexet! :$
22/F
3/11 anonim válasza:
Semmiképp sem! Maximum egy menetre felpróbálnám, és aktus közben ököllel ütném, ahol érem, amíg a vére nem folyik.
4/11 anonim válasza:
Igen és a maradék tányért a fejéhez b*sznám, hogy tanulja meg hol a helye!
5/11 anonim válasza:
Ha összetöri a tányérokat nálam, ki is fizeti amit összetört vagy a maradékot én fogom a fején összetörni. Aki ennyire nem tudja kontrollálni magát az keressen fel egy szakembert.
6/11 anonim válasza:
Nem. A normális embereket kedvelem. Az ilyen terapeutához járjon, ne hozzám.
7/11 opened paradise válasza:
Hát...vehetnék műanyag tányérokat,mint az oviban...de nem hiszem :D
8/11 viktorvarga válasza:
most komolyan elgondolkoztál egy ilyen nőn?
9/11 anonim válasza:
az ő házában? persze!! még szórakoztatna is,szerintem nagyon nevetnék,itt nálam? kizárt,repülne az első tányér után :,D
10/11 anonim válasza:
Soha nem kezdenek ilyen novel! Menekulj tole! Ki fog semmizni a vagyonodbol. Inkabb Mennek egy prostituslthoz es a tanyerpenzt rakoltenem. Az legslabb megerdemelne a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!