Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt észrevettétek már, hogy az itteni csajok kevésbé tolerálják a privátban írt, regény hosszúságú üzeneteket?

Figyelt kérdés

Semmi bajom azzal, ha valaki gyűlöl olvasni, megesik. Viszont érdekes egybeesés, hogy amíg srácokkal hosszasan véleményezünk, elemzünk, vesézünk, kitárgyalunk bármit, vagy vitatkozunk akármin — vagy privátban, vagy a hozzászólások között —, kezdve az örök nők-férfiak háborújától a sporton át egészen akármilyen hobbiig, munkahelyig, szakmáig, iskoláig, addig a csajok viszolyognak a regényektől, holott képmutatóan nagyon sok olyan hozzászólást látni itt, hogy imádnak olvasni, imádnak különféle témákat darabokra cincálni.

Egyik "irritáló" tulajdonságom, hogy iszonyatosan gyűlölök tőmondatokban válaszolni, vagy 3-4 szavas mondatokat fogalmazni. Ha egyszer valamit meg kell dumáljunk írásban, akkor azt szépen, ügyesen, következetesen, az informális logika szabályait nagyjából betartva, akár többszörösen összetett mondatokban, mégis lényegre törően teszem, legalábbis erre törekszem. Válasz: zéró! :D

Annyira nem izgat a csajok olvasásra fogékonysága, nem csajozási szándékkal fosom a szót, csak 1. egy újabb érdekes vita/szócsata/dialógus szakad félbe, mert nincs reakció, 2. és mert megint, megint, megint, sokadjára, ismételten, újra és újra a nők képmutatásával kell szembenézzek. Holott ez "csak" a GYK...

2015. máj. 27. 22:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#15: Úgy-úgy, megint ne a mondandóm lényegére koncentrálj, a #8-as rosszalló megjegyzésére tett interpretálásomra, hanem ragadj ki belőle egy szót, és azt hangzatos szalagcímként süsd rá. Saját kérdésre adtam saját választ, olvasgasd el párszor a szövegkörnyezetet és az előzményt is, hátha megvilágosodsz.

(Mellesleg így már értem, miért billogozzák meg a Sabaton zenekart, vagy éppen Spielberget is a náci jelzővel.)

HMMM! Amúgy meg mit szóltok az elméletemhez? A csajokat taszítják az ellenszenves férfiak, ugyebár a számukra "rosszak", akiket ők elméletben észre sem vesznek, ellenben mégis sikerült a gyakorlatban felkelteni az érdeklődésüket több, bő mondatokban írt hozzászólás erejére, lásd: #8-askát. :D Tipikus nők: mint amikor a bunkókról, taplókról teszik ki a kérdéseiket, akik mocskolódtak velük, majd itt sóvárognak, hogy az a tapló, bunkó mégis milyen érdekes hapsi lehet. Tehát a csajok csőrét mégis piszkálják a bunkók, a taplók? De ugye a nők nem képmutatóak, mint ahogyan a kérdéshez is mellékeltem ezt az észrevételt... :D

2015. máj. 27. 23:10
 22/24 A kérdező kommentje:
No, mit szólsz a legutóbbi koncepcióhoz, amit vázoltam, kedves #8-aska? Ha annyira szarnál például rám, megnézhetnéd, hogy ki teszi fel a kérdést, és azzal a lendülettel el is hagyhatnád a helyet egy vissza gomb lenyomásával, elvégre is téged hidegen hagynak a nőgyűlölők. Viszont mivel piszkálódásra piszkálódsz, így szerintem teljesen helytálló a teóriám. :D
2015. máj. 27. 23:14
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
#8: nem szólok ebbe bele, de hü.lyeséget írsz, mert aki értelmes, nem nőgyűlölő, kommunikatív, azok közül is nem egy került koccra. Konkrétan meséltek nekem itt ilyen sztorikat is. Szóval tök mindegy, ha gyökér, vagy jó arc, ebből az következik, hogy nem mindig a pasikkal van a gond. :D
2015. máj. 27. 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg: 20-as nagyon jól leírta a dolgokat.

Teljesen egyet tudok vele érteni, mert majdnem mindenki olyan, amiről ő írt.

Már csak a saját környezetemből kiindulva (barátnők, családtagok, kollégák, ismerősök) éveken át viseltem, hogy mindenkit meghallgassak, de ha véleményt próbáltam nyilvánítani, kb a 2. (na jó, esetleg a 3.) szónál félbe lettem szakítva. Ez ma sincs másképp. Csak éppen sikerült eljutnom arra a pontra, hogy már nem érdekel, ha nem érdekel másokat semmi, de akkor engem miért érdekeljen, hogy teszem azt, a szomszéd mit főzött tegnap ebédre, és melyik boltban vásárolt, vagy az urának melyik a kedvenc zabája, és milyen gyakran készíti el neki. Lazán elintézem egy "aha"-val. Miért? Mert egoista lennék? Nem hiszem. Csak megszoktam, hogy mindenkinek csak a saját nyomora/jóléte/véleménye (tök mind1, hogy rossz, vagy jó dolog) fontos, és ennyi.

Valamint ki lehet kergetni a világból, ha valaki képes ízléseken, véleményen vitatkozni, győzködve ezzel a másikat, hogy márpedig az a jó, amit ő szeret, amit te, az $zar.

Ennyire egyszerű.

8. újra, bocs, ráérek, fél éve nem tudok normálisan aludni, valamivel el kell üssem az időt :)

2015. máj. 27. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!